0

جنبلاط: اتهام هایم علیه سوریه بی اساس بود

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

جنبلاط: اتهام هایم علیه سوریه بی اساس بود

رهبر حزب سوسیالیست ترقیخواه لبنان در تازه ترین اظهاراتش اتهام هایی را که در گذشته علیه سوریه مطرح کرده بود بی اساس خواند و گفت: اتهام سوریه به دست داشتن در ترور حریری مستند به دلایل و شواهدی بود که تنها می شود در فیلم های هالیوود مشاهده کرد.

واحد مرکزی خبر به نقل از روزنامه الوطن قطر، ولید جنبلاط با بیان اینکه در حال حاضر از روابط تاریخی میان لبنان و سوریه حمایت می کند، افزود، هر چند در گذشته اتهامهایی را به سوریه نسبت دادم اما این اتهامات مستند به شواهد نا معتبر بوده است در نتیجه در حال حاضر از روابط با سوریه دفاع می کند.

جنبلاط درباره حمایت از نجیب میقاتی که اخیرا مامور تشکیل کابینه شد، می گوید، وقتی راه برای تلاش سوریه و عربستان جهت حل مشکلات لبنان بسته شد باید چنین موضعی اتخاذ می کرد.

رهبر دروزی های لبنان با متهم کردن آمریکا به شکست تلاش های مشترک سوریه و عربستان برای حل بحران لبنان یادآور شد ، لبنانی ها نیازی به نصیحت آمریکا به ویژه کلینتون ندارند.

جنبلاط درباره سعدحریری گفت:او می توانست در مسیر حل مشکلات سیاسی کنونی کشور گام بردارد اما در این زمینه تاخیر کرد و شاید شرایط به او اجازه چنین اقدامی را نمی داد.

وی در توصیه به سعدحریری گفت: امیدوار است اختلافات سیاسی اش با سعد حریری به دوستی میان آنان ضربه نزند، سعد حریری باید مقداری جغرافیای سیاسی اش را تقویت کند، او می تواند بار دیگر به عرصه سیاسی باز گردد و در این مسیر مشکلی دیده نمی شود.

جنبلاط ادامه داد، اگر جای سعد حریری بودم بدون فوت وقت به کابینه نجیب میقاتی می پیوستم چرا که حتی اطرافیان حریری از جمله فواد سنیوره نخست وزیر سابق هم پیوسته در انتظار ناکامی سعد حریری بوده اند، سنیوره تلاش داشت جای حریری را در سمت نخست وزیری بگیرد.

وی در ادامه به اشتباهات گذشته اش اشاره کرد و گفت: این من بودم که سیستم مخابراتی ویژه حزب الله را افشا کردم و با این اقدام خود نزدیک بود در کشور جنگ مذهبی به راه بیندازم.

مواضع ولید جنبلاط که مدت زمانی یکی از چهره های برجسته ائتلاف 14 مارس(مخالف حزب الله) بود از سال گذشته با تغییرات جدی مواجه شد و پس از طرح اتهام هایی علیه سوریه مبنی بر دخالت داشتن در ترور رفیق حریری، این بار در موضعی کاملا متضاد ضمن عذرخواهی از دمشق،از ائتلاف هشتم مارس( هواداران حزب الله ) حمایت کرد چنانچه از نجیب میقاتی، مامور تشکیل کابینه در لبنان حمایت کرده است. 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 14 بهمن 1389  8:10 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها