0

مصاحبه با اندی کارول :آروزی پیراهن شماره ۹ لیورپول را داشتم

htmahdi
htmahdi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 326

مصاحبه با اندی کارول :آروزی پیراهن شماره ۹ لیورپول را داشتم

اندی کرول، خرید گران‌قیمت و ستاره تازه آنفیلد، بعد از اولین جلسه در ملوود و دیدار با هم تیمی‌های جدیدش، به دفتر وب‌سایت باشگاه رفت تا اولین مصاحبه‌ رسمی‌اش به‌عنوان بازیکن لیورپول را انجام بدهد. مصاحبه‌ای که متن فارسی آن را برای نخستین بار در فیفاپرشیا می‌خوانید.
 به باشگاه لیورپول خوش آمدی اندی؛ از اینکه اینجا هستی چه احساسی دارید؟
 فقط یک احساس خوب دارم. لیورپول باشگاه بزرگی است و خیلی خوب است که در چنین باشگاهی باشی. هیچ‌وقت فکر نمی کردم که چنین روزی برسد.

وقتی اولین بار از علاقه لیورپول به خود مطلع شدی چه احساسی داشتی؟
من هیجان زده شده بودم و واقعاً نمی‌دانم که در آن لحظه چه اتفاقی رخ داد. زمانی که فهمیدم که واقعاً چنین پیشنهادی وجود دارد و این شانس را داشتم که به لیورپول بیایم می‌دانستم که یک فرصت بزرگ برای من به وجود آمده و باید هرچه سریعتر آن را پذیرفت. جالب بود که همه‌چیز بیش از حد سریع اتفاق افتاد… یک کمی! افرادی که من با آنها بزرگ شدم الان در نیوکاسل هستند اما این حس باقی نمی‌ماند. من مطمئنم که اینجا بهتر است.
 چه احساسی داری که صبح بیدار شدی و پیراهن شماره ۹ لیورپول را پوشیدی؟
 این یک احساس فوق العاده است. شماره ۹ شماره بزرگی است. همان شماره‌ای است که من می‌خواستم و از اینکه این شماره را در لیورپول می پوشم احساس بسیار خوبی دارم. این پیراهنی است که راش، فاولر و تورس پوشیده‌اند.
 احساس غرور نمی‌کنی که الان جا پای آنها می‌گذاری؟
این چیزی است که من آرزوی آن را داشتم. می‌خواستم به اینجا بیایم و گل بزنم و فوتبالم را ادامه بدهم. مطمئنا که لیورپول بهترین جا برای پیشرفت من بود.
چقدر فکر میکنی که زیر نظر کنی داگلیش پیشرفت خواهی کرد؟
 او واقعاً هیجان‌‌انگیز است. یک مرد بزرگ است و البته یک مربی بزرگ و من هم آماده پیشرفتم. دالگلیش به من گفت از مصدومیت جدا شو و خودت را برای بازی آماده کن. ما می‌دانیم که تو دوست صمیمی کوین نولان هستی که هوادار بزرگ لیورپول است.
 به او راجع به باشگاه چه گفتی؟
 من با او صحبت کردم. او در آسمان‌هاست.  و واقعا برای من خوشحال است. به من گفت که این یک شانس بزرگ برای من است که از آنجا خارج شوم به لیورپول بروم و نشان بدهم که چه کارهایی می‌توانم برای تیم جدیدم انجام بدهم. این همان چیزی است که دنبالش بودم.
 فکر نمی کنی که این یک فرصت بزرگ در ابتدای دوران بازی تو است؟
 این فوق العاده است. لیورپول یک باشگاه بزرگ است و من این امکان را دارم که استعدام را در اینجا شکوفا کنم. قبلا در نیوکاسل بودم ولی حالا باید اینجا و برای لیورپول بازی کنم.
 شما تنها خرید جدید باشگاه نیستید و لوئیس سوارز هم از این به بعد در کنار شما خواهد بود. چقدر به موفقیت در کنار او خوش‌بین هستی؟
 این فوق‌العاده است که زوج بازیکنی مانند سوارز باشی. او یک بازیکن بزرگ است اما من دوست دارم با بازی در کنار همه بازیکنان پیشرفت کنم. بازیکنان بزرگی اینجا هستند و من امیدوارم که بتوانم با آنها به خوبی هماهنگ شوم.
 شما یک فصل فوق العاده در نیوکاسل داشتید. به تکرار این موفقیت در لیورپول هم امیدواری؟
اگر بازی خودم را انجام بدهم، می‌توانم گلزنی کنم بنابراین خیلی به این اتفاق خوش‌بینم. می خواهم تا آنجا که می توانم برای تیم کار کنم. می‌خواهم گل بزنم، گل بسازم و بهترین توان و بازیم را نشان دهم.
 چقدر مشتاق انجام اولین بازیت برای لیورپول هستی؟
نمی‌توانم منتظر بمانم اما باید از مصدومیت رهایی پیدا کنم و منتظر اولین بازیم باشم. من در حال حاضر فقط در سالن کار می‌کنم و امیدوارم که به زودی شروع به تمرین کنم. فقط می خواهم که شروع کنم. واضح است که با ورود مالکان جدید، یک دوره جدید در لیورپول در حال شروع است.
 چقدر از اینکه بخشی از این دوره هستی احساس هیجان داری؟
 من احساس خیلی خوبی دارم. هر کسی هم جای من بود از این استقبال خوشحال بود.
 و در پایان، سخن تو با هوادان لیورپول چیست؟
 آنها پول زیادی برای به خدمت گرفتن من خرج کردند و من فقط می‌خواهم این موضوع را برای آنها تلافی کنم. بهترین بازی‌هایم را برای تی جدیدم انجام خواهم داد و فکر می‌کنم که بتوانم از عهده این مسئولیت بربیایم. من از حضور در لیورپول، جام می‌خواهم.

تو امدی ز دورها و دورها، ز سرزمین عطرها و نورها،

نشانده ای مرا کنون به زورقی، ز عاج ها ز ابرها بلورها

مرا ببر امید دلنواز من، ببر به شهر شعرها و شورها

پنج شنبه 14 بهمن 1389  3:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها