طرز تهیه ژله ميوه با خامه
مواد لازم (برای 8 نفر):
1- ژله حاضر توت فرنگی يا آناناس يا ليمو 3 بسته
2- ميوه خرد شده 2 ليوان
3- خامه 300 گرم
4- خاکه قند 4 قاشق سوپخوری
5- وانيل يا رنده پوست ليمو ترش به مقدار کافی
طرز تهيه :
ژله را در ظرفی ميريزيم و سه پيمانه آب جوش بتدريج داخل ژله ميريزيم و بهم می زنيم تا ژله کاملا در آب جوش حل شود. سه پيمانه آب سرد به مايه آب سرد به مايه اضافه ميکنيم و ژله را ميگذاريم سرد شود. ميوه های خرد شده را در ژله حل شده ميريزيم مايه را در قالبی که وسط آن بايد سوراخ باشد ميريزيم و در يخچال ميگذاريم تا کلملا بسته شود. خامه را با خاکه قند و اسانسی که دوست داريم مخلوط ميکنيم و ميزنيم تا سفت شود و فرم بگيرد وقتی ژله بسته شد قالب از يخچال بيرون مياوريم و آنرا يک لحظه در آب نيم گرم قرار ميدهيم ظرفی را روی دهانه قالب گذاشته ژله را در ظرف بر ميگردانيم ( ظرف ژله را در آّ نيم گرم نبايد مدتی نگاهداشت چون ژله آب می شود در صورتيکه ژله بآسانی از ظرف جدا نشود يکبار ديگر و برای يک لحظه قالب را در آب نيم گرم قرار می دهيم )داخل ژله را با خامه آماده شده پر ميکنيم اطراف آنرا با انواع کمپوت ميوه تزيين ميکنيم . ممکن است روی ميوه ها را نيز با کمی خامه که در قيف ريخته ايم تزيين کنيم .