0

طرز تهیه حلوای شیری

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه حلوای شیری

طرز تهیه حلوای شیری

اگر طبق سال‌های قبل نذر دارید كه برای مراسم خود حلوا بپزید و می‌خواهید مواد لازم آن را بخرید، دست نگه‌دارید. امسال كمی ابتكار به خرج دهید و پختن حلوایی متفاوت را امتحان كنید. مطمئن باشید این حلوا نیز مانند حلوای سال‌های پیش، خوشمزه خواهد شد. این حلوا به لحاظ طعم و مزه به سوهان شباهت دارد. این تفاوت مزه هم فقط به خاطر استفاده از مقداری شیر خشك پرچرب در تركیب مواد آن است كه در زیر به تفصیل به روش پخت آن خواهیم پرداخت:

طرز تهیه حلوای شیری


 

مواد لازم:

- آرد؛ یك پیمانه
- شیرخشك پرچرب؛ یك پیمانه
- روغن؛ یك پیمانه
- شكر؛ یك پیمانه
- زعفران ساییده‌شده به مقدار لازم
- گلاب؛ نصف پیمانه


روش پخت:
1 – ابتدا شیره حلوا را درست كنید. برای این‌كار یك پیمانه آب جوش را در كاسه‌ای بریزید و شكر، زعفران و گلاب را به آن اضافه كنید و آن‌قدر با قاشق هم بزنید تا مایعی یكدست حاصل شود. این كار را می‌توانید روی شعله اجاق‌گاز انجام دهید تا مواد با سرعت بیشتری در آب حل شوند.
2 – تابه نچسبی آماده كرده، روغن را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود، سپس آرد و شیرخشك را همزمان اضافه كنید و روی شعله ملایم مدام هم بزنید تا مخلوط آرد و شیرخشك در روغن تفت داده شود و تغییررنگ پیدا كند.
نكته: برای آنكه از كافی‌بودن مقدار سرخ‌شدن مخلوط آرد و شیر خشك مطمئن شوید، كمی از مخلوط آردی سرخ‌شده را داخل نعلبكی بریزید و مقداری شیره به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید. اگر از رنگ حاصل راضی بودید، زمان اضافه‌كردن شیره به مخلوط آردی رسیده است. در غیر این صورت، سرخ‌كردن آرد و شیر خشك را ادامه دهید.
3 – وقتی زمان ریختن شیره رسید، آن را كم‌كم در تابه بریزید و مدام هم بزنید تا حلوا حالت سفت به خود بگیرد و به اصطلاح روغن بیندازد.
نكته یك: ‌از شیر خشك بچه استفاده نكنید زیرا حلوای شما بی‌مزه خواهد شد.
نكته 2: كافی میت (Coffee mate) نیز برای این‌كار مناسب نیست چون گلوله‌گلوله می‌شود و حلوا ظاهر نامناسبی پیدا می‌كند.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

پنج شنبه 14 بهمن 1389  1:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها