0

دستور پخت سوپ آواکادو و سبزیجات پاییزی

 
amuzesh2005
amuzesh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1387 
تعداد پست ها : 6524
محل سکونت : آذربایجانشرقی

دستور پخت سوپ آواکادو و سبزیجات پاییزی

اگر شما هم دچار یکی از ویروس‌های سرماخوردگی رایج شده‌اید و ناتوان و بیمار چشم انتظار فردی هستید که سوپی گرم و مقوی برایتان درست کند
خودتان دست به کار شوید یا همسر و فرزندتان را راهنمایی کنید تا با نظارت شما سریع، سوپی مقوی و پر انرژی برایتان درست کنند.
این سوپ با آواکادو درست می‌شود و باتوجه به اینکه آواکادو میوه‌ای سرشار از ویتامین‌های مختلف – به‌خصوص ویتامینC– است، سوپ آن برای سرماخوردگی بسیار مناسب خواهد بود. اگر مواد لازم این سوپ را داشته باشید، مرحله آماده‌سازی مواد آن ۱۵ دقیقه و پخت آن نیز ۱۰ دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد.
توضیح: آوا کادو میوه‌ای شبیه به گلابی با پوستی سبز تیره و بافتی چرب است. این میوه وارداتی است ولی در سال‌های اخیر در بعضی از میوه‌فروشی‌ها ازجمله بازار تجریش تهران یافت می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر:

- یک عدد آواکادوی رسیده
- ۲ قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش تازه
- یک قاشق سوپ‌خوری روغن مایع آفتاب‌گردان
- ۵۰ گرم یا یک دوم پیمانه ذرت پخته یا کنسروی
- ۲ عدد گوجه فرنگی (پوست گرفته و خرد شود)
- یک حبه سیر (خرد شود)
- یک عدد تره‌فرنگی (خرد شود)
- یک عدد فلفل قرمز (خرد شود)
- ۲ پیمانه آب مرغ
- دوسوم پیمانه شیر
- تره‌فرنگی خلالی شده مقداری برای تزئین

طرز تهیه:

۱ – آواکادو را پوست گرفته و ابتدا با چاقو به ۲نیم ببرید؛ البته هسته میانی آن مانع برش میوه به صورت کامل می‌شود ولی شما می‌توانید حین برش، هسته را درآورده و میوه را ۲ قسمت طولانی کنید. سپس گوشت آن را با چاقو به تکه‌های کوچک‌تر ببرید.
حالا با چنگال شروع به له‌کردن گوشت نرم میوه کنید. سپس آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و مدتی بگذارید بماند.
۲ – روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و ذرت، گوجه فرنگی، سیر، تره‌فرنگی و فلفل را به روغن اضافه کرده و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، حرارت دهید.
۳ – نیمی از این مخلوط سبزیجات را همراه آواکادوی له‌شده داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید و به قدری خرد کنید که مخلوطی نرم به دست آید. سپس آن را به قابلمه بزرگی منتقل کنید.
۴ – آب مرغ، شیر و سبزیجات له‌شده و باقیمانده سبزیجات تفت داده شده را نیز در قابلمه بریزید و ۳ الی ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید. سپس آن را به ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و با تره‌فرنگی خلال شده سرو کنید

چهارشنبه 13 بهمن 1389  11:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها