اسفناج یکی از سبزیجات پرخاصیت پاییزی و زمستانی است که از آن در انواع و اقسام غذاها استفاده میشود.
سوپ اسفناج هم یکی از این غذاهاست که به دلیل وجود اسفناج در آن، رنگی سبز دارد و مهمترین مزیتاش نیز این است که به سرعت آماده میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
ـ ۶۰ گرم کره
ـ ۶ عدد پیازچه (پوستکنده و خرد شود)
ـ ۲ ساقه کرفس (خرد شود)
ـ ۳۵۰ گرم برگ اسفناج
ـ ۸۵۰ میلیلیتر یا سه و نیم پیمانه آب مرغ
ـ ۲۲۵ گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه
ـ یک قاشق سوپخوری روغن زیتون
ـ ۲ تکه نان تست
ـ نصف قاشق چایخوری زیره سیاه
ـ نمک و فلفل به میزان لازم
توضیح: پنیر ماسکارپونه را از تمام سوپرمارکتها میتوان تهیه کرد.
طرز تهیه:
۱ ـ برگهای اسفناج را خوب شسته، سپس به قطعات بزرگ خرد کنید و کناری بگذارید.
۲ ـ قابلمه بزرگی آماده کرده و نیمی از کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.
سپس پیازچههای خردشده را به همراه کرفس اضافه کرده و شعله اجاق گاز را کم کنید؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنید تا نسوزد. برای تفت دادن مواد ۵ دقیقه زمان لازم است.
۳ ـ وقتی که مواد تفت داده شد، اسفناج خردشده را به آنها اضافه کرده و کمی تفت دهید. حالا آب مرغ را افزوده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.
پس از به جوش آمدن آب مرغ، شعله اجاق گاز را کم کرده و پس از گذاشتن در ظرف، حرارت دادن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ادامه دهید.
۴ ـ حالا سوپ را به دستگاه خردکن یا غذاساز انتقال دهید تا کاملا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و دوباره داخل قابلمه برگردانید.
۵ ـ پنیر ماسکارپونه یا خامه را به سوپ اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنید. در این زمان، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
۶ ـ تکههای نان را با استفاده از چاقو به مکعبهای کوچک تبدیل کنید. این کار را روی تخته کار آشپزخانه انجام دهید تا تکههای نان هماندازه و سالم درآیند.
۷ ـ بقیه کره را به همراه روغن زیتون داخل تابه کوچکی ریخته و نانهای تکهشده را در آن سرخ کنید، سپس زیره سیاه را به نان اضافه کرده و آن را نیز کمی تفت دهید. در پایان، سوپ را در ظرف موردنظر ریخته و تکههای سرخشده نان را روی آن بریزید و سرو کنید.
ـ مدت زمان لازم برای آمادهسازی مواد: ۱۵دقیقه
ـ مدت زمان لازم برای پخت سوپ: ۳۰دقیقه