0

دستور پخت سوپ گوجه فرنگی با ماکارونی پیچ

 
amuzesh2005
amuzesh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1387 
تعداد پست ها : 6524
محل سکونت : آذربایجانشرقی

دستور پخت سوپ گوجه فرنگی با ماکارونی پیچ

در سال‌های اخیر، دیگر گوجه‌فرنگی سبزی‌ای تابستانی نیست و آن را می‌توان در تمام فصول سال با کمی تغییررنگ و طعم پیدا کرد.
برای درست‌کردن این سوپ مقداری گوجه فرنگی و یک بسته ماکارونی از نوع پیچ لازم دارید.
با استفاده از این ۲ ماده و چند ماده دیگر که ذکر خواهد شد، در ۳۵ دقیقه می‌توانید یک کاسه سوپ خوشمزه و داغ درست کنید.
البته نقش دستگاه مایکروفر را در این میان نمی‌توان نادیده گرفت. درضمن، در کتاب‌های آشپزی این سوپ را به کشور ایتالیا و به‌خصوص شهر رم نسبت می‌دهند.

مواد لازم:

- یک قاشق سوپ‌خوری، روغن زیتون
- ۲ حبه سیر (له شود)
- یک عدد پیاز (ریز خرد شود)
- یک کیلو و۱۰۰ گرم، گوجه فرنگی ( ریز خرد شود)
- ۳ پیمانه آب جوشیده
- ۲ پیمانه یا ۲۱۰ گرم ماکارونی پیچ
- یک قاشق سوپ‌خوری برگ ریحان خردشده
- ۳ برگ کالباس مرغ یا گوشت

نکته: به جای ریحان از جعفری هم می‌توانید استفاده کنید.

طرز تهیه:

۱ – کالباس‌ها را جدا جدا روی بشقاب چیده و به مدت ۲ دقیقه با قدرت ۱۰۰درصد داخل مایکروفر قرار دهید تا کالباس‌ها بر اثر حرارت، حالت خشک‌شده پیدا کنند.
۲ – روغن، سیر و پیاز را در ظرف توگود مخصوص مایکروفر ریخته و بی‌آنکه در آن را بگذارید، به مدت ۴ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد در مایکروفر قرار دهید و آن را روشن کنید.
در طول این مدت، یک‌بار در مایکروفر را باز کنید و مواد را هم بزنید تا پیاز و سیر در روغن تفت داده شوند.
۳ – گوجه فرنگی‌های خرد و له‌شده را همراه آب جوشیده و ماکارونی پیچ به مخلوط سیر و پیاز سرخ‌شده اضافه کنید و بدون در، با حداکثر قدرت یا قدرت ۱۰۰ درصد، به مدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا ماکارونی، خوب بپزد. در طول این مدت ۲‌ بار مواد را هم بزنید.
نکته: درصورتی که پخت سوپ و به‌خصوص ماکارونی با این مدت کامل نشد، ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را اضافه کنید.
۴ – حالا ریحان یا جعفری خردشده را به سوپ اضافه کرده و مدت یک دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان سوپ را داخل ظرف موردنظر بریزید و با چند برگ ریحان و کالباس خردشده تزئین کنید.
نکته: برای اینکه پوست گوجه‌فرنگی‌ها راحت‌تر از گوشت آنها جدا شود، قابلمه‌ای را تا نیمه از آب پر کنید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید و بگذارید بجوشد، سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت یک دقیقه در آب درحال جوش بیندازید و سپس در سبدی در زیر آب سرد آبکشی کنید. با این کار به راحتی می‌توانید پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بکنید.

چهارشنبه 13 بهمن 1389  11:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها