مواد لازم :
لوبیا سبز ۱ فنجان
سیب زمینی ۱ فنجان
سیر ۰٫۵ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ۳ عدد
روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری
نعناع ۲ قاشق سوپخوری
ترخون ۲ قاشق سوپخوری
ورمیشل ۲۵۰ گرم
آب گوشت ۴ فنجان
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
لوبیا را با آب گوشت نیم پز میکنیم و سیب زمینی را بدان می افزائیم , بعد سیر را میکوبیم و در روغن زیتون کمی سرخ میکنیم با ورمیشل داخل سوپ میریزیم میگذاریم همه این مواد پخته شود ولی زیاد له نشود , آنگاه رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل میکنیم و داخل سوپ میریزیم و باندازه کافی نمک و فلفل میزنیم و زرده تخم مرغ را کم کم داخل سوپ میکنیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را از روی آتش بر میداریم و در سوپ خوری میریزیم سپس نعناع و ترخان خرد شده را روی سوپ میپاشیم و ممکن است کمی پنیر رنده کرده هم روی سوپ بدهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست