مواد لازم :
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز دلمه ای ۱ عدد
شلغم ۱ عدد
کرفس خرد شده ۱ فنجان
کلم ۲ فنجان
سیب زمینی ۲ فنجان
کاهو ۱ فنجان
اسفناج ۲ فنجان
جو پوست گرفته ۱ فنجان
کره ۱۰۰ گرم
آب گوشت ۵ فنجان
شیر هموژنیزه ۱ فنجان
اسپاگتی ۱ فنجان
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
این سوپ از لحاظ مواد غذایی بسیار غنی است , بدینجهت اشکالی ندارد اگر یکی دو نوع سبزیهای آن ریخته نشود.
پیاز و فلفل و شلغم و کرفس و کله کاهو را باندازه یک بند انگشت خرد می کنیم و با کلم خرد شده مخلوط و در روغن کمی سرخ می کنیم , بعد آب گوشت را اضافه می نمائیم ( در صورتیکه شیر مصرف کنیم ابتدا با یکی دو لیوان آب سبزیجات نیمه پز شود , بعد سیب زمینی خرد شده و اسفناج و ترشک را مخلوط میکنیم و داخل سایر سبزیها می ریزیم و میگذاریم تمام سبزیها با حرارت ملایم بپزد ولی زیاد له نشود , بعد ا کمی نمک می ریزیم اسپاگتی را جداگانه در آب جوش و نمک می جوشانیم تا پخته و نرم شود , و به سوپ اضافه میکنیم و بعد از چند جوش سوپ را در سوپخوری میکشیم .
اگر بخواهیم آب این سوپ کمی غلیظتر شود ممکن است یک قاشق سوپخوری آرد را در ۵۰ گرم کره سرخ کنیم و وقتی سوپ کاملا آماده شد داخل آن بریزیم و بعد از دو سه جوش سوپ آماده است.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست