مواد لازم :
جو پوست گرفته ۱۰۰ گرم
آب گوشت ۵ فنجان
هویج ۳ قاشق سوپخوری
خامه ۱۰۰ گرم
سس سفید ۲ فنجان
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت میگذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد و هویج را اضافه میکنیم بعد از چند جوش که هویج پخته شد سس سفید را داخل سوپ میریزیم و میگذاریم سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم ممکن است کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست