مواد لازم :
پیاز ۵۰۰ گرم
روغن ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۲ گرم
پنیر گرویر ۱۵۰ قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
پیاز را نازک خلال و با روغن سرخ میکنیم تا کمی طلائی شود , بعد آرد را کم کم روی پیاز میپاشیم و بهم میزنیم تا آرد نیز کمی طلائی شود , آنگاه چهار تا پنج لیوان آبگوشت را بتدریج روی پیاز میریزیم و مرتب بهم میزنیم تا آرد گلوله نشود , حرارت را خیلی ملایم میکنیم تا سوپ کاملا لعاب بیندازد و کمی غلیظ شود . کمی از پنیر را کنار میگذاریم و بقیه را داخل سوپ میریزیم و بهم میزنیم تا پنیر حل شود. ممکن است داخل سوپخوری را یک لیوان نان تست شده چهار گوش کوچک بریزیم ( برای تست کردن نانها نان سفید بریده شده را چهار گوش چهار گوش و کوچک خرد میکنیم در فر یا در تابه روی آتش کمی تست میکنیم ) سوپ را روی نان میریزیم دو سه قاشق پنیر را روی آن میپاشیم و در صورتیکه بخواهیم روی سوپ قشری بسته شود ممکن است ظرف سوپخوری را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم بگذاریم و یا بلافاصله سر میز ببریم
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست