مواد لازم :
ترشک ۲۰۰ گرم
کره ۷۵ گرم
شیر هموژنیزه ۲ فنجان
آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری
آب ۱٫۵ لیتر
تخم مرغ ۲ عدد
طرز تهیه :
ترشک را خرد کرده با کره مخلوطش نموده بگذارید ۲۰ دقیقه بپزد . آنگاه رویش آرد بپاشید و هم بزنید تا سرخ بشود . سپس آب و نمک و یک حبه قند ریخته در دیگ را بگذارید ، پس از ربع ساعت تخم مرغ را با شیر بزنید و در سوپ بریزید .
آنگاه مقداری ور میشل و یا ماکارونی ریخته ، بگذارید بیست دقیقه دیگر بجوشد .