مواد لازم :
آرد سفید ۴ قاشق سوپخوری
روغن ۴ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه ۲ فنجان
پیاز ۱ کیلو
پیاز ریز سفید ۰٫۵ کیلو
جعفری ساطوری شده ۳ قاشق سوپخوری
نمک قدری
فلفل قدری
طرز تهیه :
از آرد و روغن و نمک و فلفل سس سفید متوسط درست میکنیم .
پیازها را چهار تکه کرده با نمک و آب مخلوط و میگذاریم تا خوب بپزد
پیازها را از الک رد میکنیم و به شکل پوره در آورده و آنگاه با سس سفید مخلوط مینمائیم .
پیازهای ریز را علیحده میپزیم و اگر آبی از آن با قیمانده نگاه میداریم تا اگر غلظت سوپ کمی زیلد شد از آب آن استفاده کنیم .
پس از اینکه سوپ آماده شد پیازهای ریز پخته شده را چند دقیقه قبل از اینکه سوپ آماده شود مخلوط مینمائیم و میگذاریم چند جوش بزند .
سوپ را در سوپ خوری میریزیم و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم .