مواد لازم :
گوشت گوسفند ۱۰۰۰ گرم
کلم پیچ قرمز ۵۰۰ گرم
شوید یا شبت ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک قدری
سیب زمینی ۲۰۰ گرم
لبو ۱۰۰ گرم
سیر ۲ قاشق سوپخوری
هندوانه ۱۵۰ گرم
برگ بو ۴ عدد
برنج ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
گوشت و پیاز و برگ بو را بار کرده قدری نمک در آن بریزید همینکه گوشت نیم پز شد ، کلم و لبو و هویج و سیر خرد کرده و برنج را در آن بریزید و جعفری و شبت را مانند دسته گل ترتیب داده ، ته آنرا با نخ بسته در آن بیاویزید .
پس از اینکه مواد مزبور پخته شد ، یکقاشق آب گوجه فرنگی را در ۷۵ گرم کره ، سرخ کنید و یک دانه فلفل قرمز در آن بریزید . سپس سیب زمینی را ریخته و سبزی دسته کرده و گوشت و استخوان را بیرون آورده سوپ را در ظرف سوپ خوری بکشید .
سپس ۲۵۵ گرم خامه ترش را زده در سوپخوری بریزید و آنرا سر سفره بیاورید