مواد لازم :
گوشت گاو ۱۰۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
برگ بو ۲ عدد
هویج ۱۵۰ گرم
سیب زمینی ۱۵۰ گرم
ورمیشل ۷۵ گرم
طرز تهیه :
یک کیلو گوشت و یک پیاز کوچک و دو برگ بو را رد آب جوش مدت ۴ الی ۵ ساعت بپزید و پس از آینکه پخته شد ، صافش کنید . آنگاه ۱۵۰ گرم هویج در آن بریزید ، بگذارید نیم پز بشود . بعد ۱۵۰ گرم سیب زمینی پوست گرفته ۷۵ گرم ورمیشل و قدری نمک در آن بریزید پس از اینکه سوپ پخته شد ، آنرا در ظرف سوپخوری بکشید و گوشت پخته آنرا بقطعات نسبتا درشت قیمه کرده با یک پیاز کوچک در ۱۵۰ گرم کره سرخ کرده و چهار عدد تخم مرغ را زده و قدری فلفل و نمک روی آن بریزید و برای افزودن طعم آن یکقاشق جعفری ریز کرده هم بپاشید ، بمجرد اینکه تخم مرغ بسته شد ، آنرا هم زده دز ظرفی ریخته و همراه با سوپ گرم سر سفره بیاورید .