مواد لازم:
کدو=۳ عدد
برنج=۴/۱ پیمانه
کشک پاستوریزه=بمقدار لازم
زردچوبه=کمی
نخود آبپز=به مقدار لازم
نعناع=به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا کدو ها را پوست کنده و رنده می کنیم و در روغن کمی سرخ می کنیم.زردچوبه را به آن اضافه کرده و برنجی که از قبل خیس کرده را نرم کرده و به کدو اضافه کرده و بعد به اندازه ۲ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ۲ ساعت با شعله ملایم بپزد.سپس کشک و نعناع به آن اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بپزد