0

از مساجد استفاده مطلوب نداريم

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

از مساجد استفاده مطلوب نداريم

نسخه چاپي ارسال به دوستان
امام جمعه اردستان:
از مساجد استفاده مطلوب نداريم

خبرگزاري فارس: امام جمعه اردستان گفت: در حال حاضر حداقل استفاده از مساجد مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردستان، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمد حسيني سه‌شنبه شب در جلسه هيئت امناي مساجد شهر اردستان در دفتر امام جمعه، به اهداف تشكيل اين جلسه اشاره كرد و اظهار داشت: رسيدگي به امور مساجد و ارائه راهكارهاي لازم براي جذب جوانان به مساجد از اهداف تشكيل اين جلسه است.
وي به فرمايشات مقام معطم رهبري مبني بر ساماندهي امور مساجد اشاره كرد و ادامه داد: اين امر در استان اصفهان بر عهده آيت‌الله طباطبائي‌نژاد، نماينده ولي فقيه و امام جمعه اصفهان است كه ايشان ائمه جمعه شهرستان‌ها را موظف به پيگيري امور مساجد كرده‌اند.
امام جمعه اردستان خواستار پررنگ‌تر شدن امور معنوي در مساجد شد و افزود: هيئت امنا بايد در امور مساجد صاحب نفوذ بوده و خود اهل مسجد باشند.
حسيني تصريج كرد: بايد جوانان را به مساجد جذب كرد چون آينده متعلق به اين قشر است.
وي خواستار انتخاب جوانان به عنوان مسئول فرهنگي مساجد شد و بيان داشت: در حال حاضر حداقل استفاده از مساجد مي‌شود و هيئت امناي مساجد بايد پررنگ‌تر با برگزاري جلسات مختلف برنامه‌ها و امور را پيگيري كند.
امام جمعه اردستان با بيان اينكه اين مسجدها بوده‌اند كه انقلاب را شكل داده‌اند، تصريح كرد: اولين اقدام پيغمبر اسلام(ص) هنگام ورود به مدينه ساخت مسجد بود و بيشتر امور مردم در مساجد سر و سامان پيدا مي‌كند.
حسيني خواستار تجديد نظر در رفتار اعضاي هيئت امناي مساجد شد و افزود: به جوانان بها دهيد و آنها را تحويل بگيريد و تقويت كنيد.
به گزارش فارس، در ادامه اين جلسه اعضاي هيئت امناي مساجد شهرستان اردستان نظرات خود را در خصوص چگونگي تقويت مساجد، حضور و جذب جوانان اعلام كردند.
انتهاي پيام/ي30/ك

چهارشنبه 13 بهمن 1389  8:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها