0

شهيد جنابزاده: عيد قربان امسال؛ قرباني پدرم من هستم

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

نسخه چاپي ارسال به دوستان
بازخواني شخصيت نخستين شهيد انقلاب در بهشهر؛

خبرگزاري فارس: يكي از شهداي انقلاب در شب عرفه كه مصادف با شب شهادتش شد، به خواهر و برادرهايش گفته بود «عيد قربان امسال، قرباني پدرم من هستم».

به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان بهشهر، معصومه و زهرا خواهران شهيد علي جنابزاده كه ديروز در مراسم افتتاح مدرسه‌اي به نام همين شهيد بزرگوار حضور داشتند در گفت‌وگو با فارس از بزرگي و زيركي برادر شهيدشان گفتند.
معصومه جنابزاده با بيان اينكه « علي » از همان كودكي از درك بالايي نسبت به مسائل اطراف خود برخوردار بود، اظهار داشت: او از هم سن و سال‌هاي خودش خيلي جلوتر بود، هميشه آرزوي شهادت داشت و مي‌گفت؛ بايد خون ما جوانان در خيابان‌ها جاري شود تا خون مردم به جوش آيد، به پا خيزند و انقلاب شكل بگيرد.
وي ادامه داد: رفتار متواضعانه و محترمانه او با بزرگ‌تر از خودش به‌ويژه نسبت به پدر و مادر زبانزد و نسبت به فقرا و زيردستان بسيار مهربان بود، با دوستانش به‌طور مخفيانه به كمك نيازمندان مي‌شتافتند و شب‌ها از خيابان و محله‌هاي اطراف پاسداري مي‌كردند.
اين خواهر شهيد از قدرت بدني و خلوص نيت آن شهيد گفت و اينكه در 21 رمضان 57 نماز صد ركعتي خواند و از خدا قدرت جسمي و معنوي مانند اميرمومنان علي (ع) خواست به‌طوري كه در اين زمينه‌ها مثال زدني شده بود.
وي از شب شهادت « علي » گفت، شبي كه غسل وداع كرد، شبي كه فرداي آن روز عرفه بود و گفت «عيد قربان امسال، من قرباني پدرم هستم».
جنابزاده ادامه داد: اهل گرجي محله بهشهر هستيم، صبح روز 19 آبان 57 تظاهراتي از مسجد گرجي شروع شد و وقتي كه سيل جمعيت به چهارراه گرگان فعلي و نزديكي پارك ملت رسيد صداي شليك گلوله‌هاي ضد انقلاب بلند شد و « علي » تنها شهيد آن ميدان بود.
وي از علاقه فراوان آن شهيد به امام خميني (ره) گفت و اينكه وصيت كرد تا عكس امام را بر روي سينه‌اش در آرامگاه قرار دهند.
معصومه جنابزاده از اهميت دادن برادر شهيدش به نماز و روزه گفت و از اعتقاداتش كه اظهار مي‌داشت «اول بايد دين خود را كامل كنيم».
شهيد علي جنابزاده نخستين شهيد دوران انقلاب در شهرستان بهشهر است كه در 18 سالگي به اين افتخار نائل آمد.
انتهاي پيام/ل20/ك

چهارشنبه 13 بهمن 1389  7:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها