بيش از 8 هزار زائر آذربايجان غربي به عمره مفرده اعزام ميشوند
گروه استانها / حوزه آذربايجان غربي
89/11/13 - 00:09
شماره:8911120530
مدير حج و زيارت آذربايجان غربي:
بيش از 8 هزار زائر آذربايجان غربي به عمره مفرده اعزام ميشوند
خبرگزاري فارس: مدير حج و زيارت آذربايجان غربي گفت: امسال 8 هزار و 526 زائر از آذربايجان غربي در قالب 58 كاروان به عمره مفرده مشرف ميشوند.
اسماعيل درخشان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در آذربايجان غربي اظهار داشت: ثبتنام متقاضيان اعزامي به عمره مفرده از 26 دي ماه سال جاري در اين استان آغاز شده است كه به منظور تكميل ظرفيت تا 14 بهمنماه ادامه خواهد داشت.
وي افزود: تاريخ پرواز زائران از 22 بهمنماه سال جاري آغاز شده و تا مردادماه سال 90 در يك پرواز از فرودگاه اروميه به مدينه و مكه مكرمه در 29 پرواز اعزام ميشوند.
اين مقام مسئول گفت: تمام دارندگان فيشهاي عمره بانك ملت تا آخر وقت اداري روز ششم بهمنماه فرصت دارند با مراجعه به دفاتر زيارتي داراي مجوز به منظور اعزام به عمره مفرده ثبتنام كنند.
درخشان ادامه داد: در صورت عدم مراجعه افراد واجدالشرايط در مهلت تعيين شده به دفاتر زيارتي در اولويتهاي بعدي براي نامنويسي اعزام به عمره مفرده دعوت ميشوند.
درخشان خاطرنشان كرد: يك كاروان متشكل از دانشجويان پسر با بيش از 120 زائر و يك كاروان متشكل از زوجهاي دانشجويي، زوجهاي اساتيد و زوجهاي طلاب در سال جاري به عمره مفرده مشرف ميشوند.
اين مقام مسئول با بيان اينكه در سال گذشته بيش از 3هزار و 800 زائر عمره مفرده از اين استان عازم سرزمين وحي شدهاند، افزود: سازمان حج و زيارت استان به منظور پاسخگويي به پرسشهاي متقاضيان تشرف به عمره مفرده از آمادگي كامل برخوردار است.
وي گفت: قبل از اعزام زائران سه جلسه آموزشي با مشاركت مديران و روحانيان برگزار ميشود.
درخشان اظهار داشت: زائران با مقررات عربستان و آثار تاريخي اماكن مقدس در عربستان، تاريخ اسلام و فلسفه اسرار حج آشنا شدند.
اين مقام مسئول با اشاره به آثار معنوي حج در انسان گفت: حج يكي از واجبات الهي بود و تقويت بنيه اقتصادي كشورهاي اسلامي و در نهايت استواري دين و دنيا از مهمترين اين اثرات است.
انتهاي پيام/ز20/ع
چهارشنبه 13 بهمن 1389 7:44 PM
تشکرات از این پست