ماگات: كريمي آتش رقابت ميانهميدان شالكه را شعلهور ميكند
ماگات: كريمي آتش رقابت ميانهميدان شالكه را شعلهور ميكند
سرمربي تيم فوتبال شالکه در مقابل انتقادات رسانهها و کارشناسان در مورد خريدهاي لحظه آخرش واکنش نشان داد.
|
|
|
به نقل از بيلد، فليکس ماگات که روز دوشنبه در آخرين ساعات از فصل نقل وانتقالات زمستاني، اقدام به خريد علي کريمي از ايران و آنجلوس چاريستاس از يونان کرد، اظهار داشت: علي کريمي به عنوان هافبک باعث شعلهورشدن آتش جنگ رقابت در اين منطقه ميان بازيکنان ميشود. چاريستاس هم ميتواند در بازي هوايي با ضربات سرش کمک کند.
او ادامه داد: من بيشتراز آنکه دنبال جنس از کارافتاده باشم، دنبال معاملههاي سوددار هستم. از طريق فروشهاي انجام گرفته، حتي رقمي را نيز صرفهجويي کردم.
اوکه تيمش با وجود خريدهاي بسيار در فصل جاري، اکنون در مکان نازل يازدهمي جدول است، اميدوار به حضور در ليگ اروپاي فصل آينده است. البته در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بخاطر رويارويي با والنسيا تاحدودي اميدوار است ولي در جام حذفي بخاطر آنکه به قرعه بايرن خورده، تهديد به حذف شده است.
اين مربي که از سال 2009 تاکنون زمام امور آبيپوشان گيلزنکرشني را برعهده دارد با خريد کريمي و چاريستاس، شمار بازيکناني که در اين مدت دو سال براي تيمش خريداري کرده را به 40 رسانده است.
با اين حال او اعتقاد دارد اين دو خريد لحظه آخر، واکنشي به نمايش ضعيف ستارگان گرانقيمت تيمش همچون رائول گونزالس، هونتلار و... است.
او ادامه داد: نميتوانستم با آن شرايط ادامه دهم. ناچار شدم اين دو خريد را انجام دهم تا حس رقابت در تيم افزايش يابد.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
چهارشنبه 13 بهمن 1389 4:56 PM
تشکرات از این پست