0

قبل از پختن سیر آن را خرد کنید

 
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 5887
محل سکونت : تمام ایران سرای من است

قبل از پختن سیر آن را خرد کنید

 

قبل از پختن سیر آن را خرد کنید
قبل از پختن سیر آن را خرد کنیداگر قرار است برای طبخ غذا از سیراستفاده كنید اول باید آن را خرد كنید زیرا این بهترین راه حفظ تركیبات گیاهی مفید آن طی فرآیند پخت است.
سیر حاوی تركیباتی است كه در جلوگیری از تشكیل لخته خون مؤثرند. مطالعات انجام شده نشان می دهد پختن می تواند به تركیبات ضدانعقادی موجود در سیر آسیب بزند. گفته می شود خرد كردن سیر ممكن است از این آسیب جلوگیری كند.
در این مطالعه مشاهده شد میزان تركیبات ضدانعقاد خون در سیر پخته شده به مدت سه دقیقه در آب جوش یا فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به اندازه میزان این مواد در سیر خام است. اما پختن سیر خرد نشده به مدت شش دقیقه كاملا اثرات ضدانعقادی این تركیبات را مهار می كند. حتی فشردن سیر قبل از پخت به حفظ این مواد كمك می كند گرچه پس از شش دقیقه بخش عمده اثرات ضدانعقادی خود را از دست میدهد.
 
روزنامه کیهان
 
چهارشنبه 13 بهمن 1389  4:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها