0

اظهار نظر هاشم‌پور، محتشم، فقيه، رسوليان، بحراني و كيميايي درباره بزرگداشتشان در فجر

svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

اظهار نظر هاشم‌پور، محتشم، فقيه، رسوليان، بحراني و كيميايي درباره بزرگداشتشان در فجر

جمشيد هاشم‌پور، بيژن محتشم، مهدي فقيه، داود رسوليان، شهريار بحراني و مسعود كيميايي از بزرگداشتشان در جشنواره فيلم فجر گفتند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جمشيد هاشم‌پور گفت: جشنواره فيلم فجر بزرگترين رويداد و جشن سينماي ايران است. اين اتفاق را به همه سينماداران تبريك مي‌گويم و از اينكه به يادم بوديد از همه متشكرم.

شهريار بحراني نيز اعلام داشت: اميد است جشنواره فيلم فجر همه ما را به سوي اهل بيت (ع) كه سوره فجر درباره وجود شريفشان است رهنمود سازد.

وي با طرح اين پرسش ادامه داد: آيا مي‌توان درآن جشنواره اصلي كه در پي پرده نهان است، موفق و سرافراز گرديم؟

داود رسوليان با بيان اينكه احساس دوگانه‌اي به انسان دست مي‌دهد، اظهار كرد: يكي اينكه ظاهرا پا به سن گذاشته‌ايم و در پي آن پير. ديگر اينكه عجب بعد از ظهور سي سال مثل اينكه ديده شده‌ايم.

وي افزود: به هر حال جاي شكر دارد و مسووليت را سنگين‌تر مي‌كند.

مهدي فقيه گفت: بزرگداشت بيشتر براي نسل جوان و آينده‌ اين مرز و بوم لازم است. تا بدان اگر تلاش و كوششي نمايد در آينده كسي به فكر او هم هست.

وي افزود: در بين جشنواره‌هاي ايران جشنواره فيلم فجر در سطح جهاني مطرح است و با كوشش مسوولين و تلاش هنرمندان اميدوارم روز به روز شاهد موفقيت‌هاي اين جشنواره باشيم.

بيژن محتشم هم برپايي بزرگداشت را بسيار زيبا خواند و درباره جشنواره گفت: هزينه‌هاي زيادي كه براي فيلمها و جوايز دست‌اندركاران آثار حاضر در جشنواره مي‌شود بسيار قابل تحسين است.

مسعود كيميايي درباره‌ي بزرگداشتش نوشت: تشكر مي‌كنم از ذهن و ذات آن كسي كه به ياد من بود. مردم هنوز به ياد من هستند.

به گزارش ايسنا،مراسم بزرگداشت‌هاي جشنواره‌ي فيلم فجر جمعه 15 بهمن ماه برگزار مي‌شود.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

چهارشنبه 13 بهمن 1389  3:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها