سالاد پاستا و کنسرو ماهی تن
پاستا را طبق دستور پخته، آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید تا خنک شود. سپس به آرامی آبکش را تکان دهید تا آب اضافی آن خارج شود...

مواد لازم چهار تا شش نفر:
پاستای صدفی یا فرمی شکل ۲۵۰ گرم
فلفل دلمهای قرمز یک عدد
کنسرو ماهی تن یک قوطی
روغنِ زیتون دو قاشق سوپخوری
سرکه یک قاشق سوپخوری
سس خردل یک قاشق سوپخوری
سس مایونز دو قاشق سوپخوری
کنسرو ذرت ۲۰۰ گرم
برگهی ریحانِ خردشده یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
برگ ریحان برای تزیین
طرز تهیه:
پاستا را طبق دستور پخته، آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید تا خنک شود. سپس به آرامی آبکش را تکان دهید تا آب اضافی آن خارج شود. دانههای فلفل دلمهای را گرفته و نگینی خرد کنید. روغنِ اضافی کنسرو ماهی تن را پس از جوشاندن کاملاً بگیرید. در ظرفی روغنِ زیتون، سرکه، سس خردل، سس مایونز، نمک و فلفل سیاه را با همزن دستی بهم بزنید. پاستا را به سس اضافه نموده و دوباره مخلوط کنید.
در انتها کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، فلفل دلمهای، ریحان خردشده را نیز به مواد اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. بهتر است قبل از سرو سالاد را در یخچال بگذارید و زمان سرو اجازه دهید دمای سالاد به دمای اتاق برسد. آن را با برگ ریحان تزیین کنید.