مــــــــواد لازم:
یك دوم لیوان كلم سفید ریز خرد شده
یك لیوان جوانه گندم
یك دوم لیوان هویج ریز رنده شده
سه چهارم لیوان فلفل دلمه ای ریز خرد شده در سه رنگ
بیست عدد زیتون بدون هسته
یك دوم لیوان ذرت پخته شده یا كنسرو
یك چهارم لیوان كشمش در صورت تمایل
یك چهارم لیوان روغن زیتون
یك چهارم لیوان سركه سیب ,نمك و فلفل به میزان دلخواه
طـــــــــرز تهیه:
تمامی مواد فوق را با هم مخلوط می كنیم، در ظرف مناسبی یك تا دو برگ بزرگ كلم را در ته ظرف قرار می دهیم و مواد را داخل آنها می ریزیم و دور تا دور آن را با جوانه گندم پر می كنیم، هنگام سرو مخلوطی از نمك و فلفل و سركه و روغن زیتون را روی سالاد میریزیم در صورت تمایل می توانید به جای روغن زیتون از روغن های دیگر مخصوص سالاد هم استفاده كنید و در صورت نداشتن رژیم خاص غذایی می توانید از انواع سس سالاد نیز استفاده كنید