0

طرز تهیه سالاد ماهی

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه سالاد ماهی

مواد لازم :  
ماهی  1000 گرم
سیب زمینی استامبولی  500 گرم
لبو  1 فنجان
سس مایونز  0.5 فنجان
نعناع  2 قاشق سوپخوری
ترخون  2 قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده  2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون  0.5 فنجان
كاهو  120 گرم
آب لیموترش  3 قاشق سوپخوری
سركه  3 قاشق سوپخوری
فلفل  قدری
نمك  قدری

طرز تهیه :

ماهی سفید یا سوف باشد , سیب زمینی اسلامبولی باشد , لبو خلال شده باشد , سبزی ها خر شوند , از سركه یا آبلیمو استفاده شود , از مغز كاهو استفاده شود .
پوست ماهی را می گیریم و انرا بقطعات كوچك خرد می كنیم تیغهایش را بیرون می گذاریم و كمی نمك و فلفل و دو سه قاشق آب لیمو و دو سه قاشق روغن زیتون روی ماهی می ریزیم و طرف ماهی را روی حرارت ملایم می گذاریم بدون اینكه آب بریزیم می گذاریم ماهی بپزد و اب ماهی كشیده شود , برای پختن آن یك ربع تا 20 دقیقه كافی است , پس از پختن ماهی را می گذاریم سرد شود بعد سیب زمینی را جداگانه می پزیم و بصورت خلال یا چهار گوش خرد میكنیم و سس مایونز را با بقیه آبلیمو و روغن زیتون مخلوط میكنیم و كمی نمك و فلفل و سبزی های خرد شده اضافه میكنیم و بهم می زنیم و سیب زمینی را نیز می ریزیم , مخلوط می كنیم آنگاه ماهی و لبو را اضافه می كنیم و كمی بهم می زنیم , بطوریكه تمام مواد مخلوط شود ولی زیاد له نشود برگهای كاهو را ته دیس می چینیم و سالاد را داخل دیس می ریزیم و روی آنرا با پشت قاشق صاف می كنیم و روی سالاد را با حلقه های لیمو ترش و اطراف سالاد را با حلقه های گوجه فرنگی تزیین می كنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیست

 

سالاد ماهی - سالاد و ترشیجات - آموزش آشپزی

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

چهارشنبه 13 بهمن 1389  3:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها