اگر از آن جمله مردانی هستید كه به سلامتی بدنتان بسیار اهمیت میدهید و شبها به جای یكشام مفصل، غذایی رژیمی میخورید .
و امشب خانم خانه، شما را بدون غذا تنها گذاشته است، سر راه برگشت به خانه، از سوپرماركت یكبسته جوانه گندم یا هر جوانه دیگری كه دوست دارید، خریداری كنید. سپس سری به لبوفروشی چرخی سر كوچه كه بوی لبوی آن تمام فضای كوچه را پر كرده، بزنید و 4 عدد لبوی متوسط نیز از او بخرید. بقیه سبزیجات موردنیاز به احتمال زیاد در یخچال خانهتان پیدا خواهد شد؛ در غیراین صورت، با مراجعه به سبزیفروشی، آنها نیز قابل دسترس خواهند بود.
درست كردن این سالاد رژیمی كه میتواند جایگزین خوبی برای شام سبك شما باشد، در صورت وجود مواد لازم، زیر 10 دقیقه زمان نیاز دارد. این سالاد را اضافهتر درست كرده و هنرمندی خودتان را به همسرتان ثابت كنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
ـ 100 گرم برگ اسفناج كوچك
ـ 75 گرم یا یك و یك سوم پیمانه جوانه
ماش یا گندم
ـ 2 عدد ساقه كرفس نازك (خرد شود)
ـ 4 عدد لبوی پخته
مواد لازم برای سس:
ـ 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون
ـ 5/4 قاشق چایخوری سركه
ـ یك حبه سیر (رنده شود)
ـ 2 قاشق چایخوری عسل
ـ یك قاشق سوپخوری پیازچه (خرد شود)
ـ نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1 - ابتدا هر كدام از لبوهای پخته شده را پوست گرفته و سپس به 4 قسمت ببرید.
ساقه كرفس را نیز در قطعات 2 تا 3 سانتیمتری خرد كنید. اگر اسفناج خریداری شده دارای برگهای كوچك است، آنها را پس از شستوشو به صورت درسته در سالاد بریزید؛ در غیر این صورت، برگهای اسفناج را به اندازههای درشت خرد كنید.
2 ـ كاسه بلوری بزرگی آماده كنید و برگ اسفناج و جوانه را در آن بریزید و با هم مخلوط كنید؛ سپس كرفس و لبوی خرد شده را اضافه كرده و همه مواد را با هم خوب مخلوط كنید.
3 ـ درست كردن سس سالاد نیز كار سختی نیست؛ كافی است همه مواد آن را شامل روغن زیتون، سركه، سیر، عسل و پیازچه خردشده، در كاسه بلوری دیگری با هم مخلوط كرده و سپس روی سالاد بریزید و نوش جان كنید. البته اضافه كردن نمك و فلفل را نیز از یاد نبرید.
نكته: اگر میخواهید این سالاد مزه و ظاهر متفاوتی نیز پیدا كند، چند پر پرتقال پوستكنده به مواد داخل سالاد اضافه كنید.
برگرفته از آشپز ایرانی