با استفاده از كلم برگ، میتوان سالادهای متنوعی درست كرد كه در آن از سبزیجات مختلفی استفاده میشود ولی این بار در كنار ترشی آبلیمو و عطر سبزیجات معطر، شیرینی حاصل از كشمش، به آن طعم تازهای بخشیده است.
مواد لازم برای 4 نفر:
ـ 400 گرم كلم برگ سفید [خواص كلم]
ـ 2 عدد پیازچه
ـ 175 گرم هویج
ـ 115 گرم كرفس
ـ 70 گرم كشمش
ـ نصف قاشق چایخوری سرخالی زیره سیاه (در صورت دلخواه)
ـ یك قاشق سوپخوری جعفری تازه خردشده
ـ 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون بودار
ـ یك قاشق سوپخوری آب لیموترش
طرز تهیه:
1 ـ با استفاده از یك چاقوی تیز، كلم برگ را به صورت خلالی خرد كنید. پیازچهها و ساقههای كرفس را نیز حلقهحلقه ببرید. هویجها را به وسیله چاقو به شكل خلالی خرد كرده یا اینكه از رنده درشت استفاده كنید.
2 ـ بعد از اینكه مرحله برش همه سبزیجات به پایان رسید، سبزیجات خردشده را در كاسه بلوری بزرگی ریخته، سپس كشمش و در صورت دلخواه زیره سیاه را اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنید.
3 ـ جعفری خرد شده، روغن زیتون و آبلیمو را نیز به سالاد اضافه كرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط كنید. درظرف حاوی این سالاد را بگذارید و آن را حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با هم تركیب شود.
پس از طی این مدت، روی سالاد را با خلالهای هویج و پیازچه تزئین كرده و سرو كنید.
نكته: اگر دری برای كاسه پیدا نكردید، از پلاستیك محافظ غذا برای پوشش دهانه ظرف استفاده كنید.
برگرفته از آشپز ایرانی
