طرز تهیه سالاد رنگین سبزیجات
مواد لازم :
كلم بروكلی 100 گرم
كلم بروكسل 100 گرم
گل كلم 100 گرم
خیارشور 50 گرم
گوجه گیلاسی 100 گرم
ذرت دو قاشق سوپخوری
سس فرانسوی دو قاشق سوپخوری
سس خردل یك قاشق سوپخوری
آبلیمو و نمك به میزان لازم
طرز تهیه :
كلمها و خیارشور را ریز خرد میكنیم، ذرت و گوجهها را به كلمهای ریز شده اضافه میكنیم. آنگاه سس فرانسوی و سس خردل را با كمی آبلیمو و نمك مخلوط كرده ، به سالاد اضافه میكنیم سپس به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم و بعد سرو میكنیم