مواد لازم :
كاهو 120 گرم
كرفس خرد شده 120 گرم
قارچ كنسرو شده 250 گرم
گردو 3 قاشق سوپخوری
سس مایونز 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
سركه 2 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
می توان بجای قارچ از یك قوطی متوسط كنسرو قارچ استفاده نمود , گردو پوست گرفته و خرد شده باشد , مغز كاهو استفاده شود , كرفس مغزدار باشد
ساقه كرفس را خلال میكنیم مغز كاهو را نیز به رشته های نازك می بریم و سس مایونز را با نمك , فلفل , سركه و روغن زیتون مخلوط میكنیم , بعد قارچ را تمیز می نمائیم و خلال مانند حرد و كمی سرخ میكنیم , سپس تمام مواد را باسس مخلوط میكنیم و در ظرف میریزیم و روی سالاد را با مغز گردو نیمه شده و لبوی قالب زده و زیتون تزیین میكنیم , قارچ تازه را ممكن است خام مصرف كنیم و كنسرو را سرخ نمی كنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیست