0

توكلي: موفقيت «اينجا بدون من» را نمي‌توانم در جايزه گرفتن ببينم

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

نسخه چاپي ارسال به دوستان
همگام با سينماگران حاضر در بخش سوداي سيمرغ؛

خبرگزاري فارس: كارگردان فيلم سينمايي «اينجا بدون من» گفت: موفقيت را تنها نمي‌توانم در جايزه گرفتن ببينم. در چنين جشنواره خاصي مسئله تركيب مهم است كه به چه صورتي چيده شده است،ب ه همين دليل بنده شخصاً انتظاري از تشويق و جايزه ندارم.

بهرام توكلي در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس، در خصوص حضور «اينجا بدون من» در بخش مسابقه سينما ايران جشنواره فيلم فجر گفت: در رابطه با جشنواره خاص (جشنواره فيلم فجر) معتقدم كه همه بخش‌هاي اين جشنواره مهم است و براي هيچ تفاوتي ندارد كه فيلمم در كدام بخش حاضر باشد.
اين كارگردان سينما همچنين در خصوص ارزيابي خود از جشنواره بيست و نهم گفت: امسال تعداد فيلم هاي توليد شده بيش از سال‌هاي قبل است و بحث كميت در جشنواره بيست و نهم مطرح است كه اميدوارم در كيفيت هم چنين اتفاقي رخ دهد. در هر صورت نمي توان حرف خاصي درمورد جشنواره بيست و نهم قبل از برگزاري آن زد.
وي در ادامه در خصوص پيش‌بيني خود از موفقيت و استقبال «اينجا بدون من» در جشنواره بيست و نهم تصريح كرد: موفقيت را نمي‌توانم در جايزه گرفتن ببينم.در چنين جشنواره خاصي مسئله تركيب مهم است كه به صورت چيده شده است.بنده شخصا انتظاري از تشويق و جايزه ندارم.براي من مهم اين است كه در اين جشنواره خاص فيلم فجر بخشي از مردم و منتقدان بتوانند خوب فيلم را ببينند، ارزيابي كنند و خوب راهنمايي كنند.
كارگردان «اينجا بدون من» در ادامه در پاسخ به اين سؤال كه كدام بخش از فيلم را شايسته دريافت سيمرغ مي‌داند، گفت: بهترين حسن جشنواره اين است كه امكانات خوبي را فراهم كند تا فيلم ها توسط مخاطبان ديده شود. درباره جايزه نمي‌توان نظر داد.
وي در ادامه در خصوص سكانس پيشنهادي خود براي مخاطبان جشنواره گفت: به اعتقاد من هيچ سكانسي متفاوت از بقيه سكانس‌ها نيست و مي توان گفت كليت فيلم قابل تحمل است.
توكلي در خاتمه در خصوص توقع و انتظار وي از جشنواره بيست و نهم گفت:‌ در رابطه با جشنواره به نظرم يك مقدار بايد معيار سينما حاكم باشد تا نگاه اطراف سينما. با توجه به امتداد نيروهاي انساني در اين عرصه اگر حضور برخي فيلمسازان را حذف نكنيم بهتر است چرا كه بايد اجازه داد تا همه بتوانند افكارشان را مطرح كنند. به نظرم با اين روند جشنواره موفقيت بيشتري را خواهد داشت.
انتهاي پيام/ك/9

چهارشنبه 13 بهمن 1389  1:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها