0

بعضي‌ها تلاش مي‌كنند جشنواره فيلم فجر موفق نباشد

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

نسخه چاپي ارسال به دوستان
نامه «اسدالله نيك‌نژاد» به دفتر جشنواره فيلم فجر؛

خبرگزاري فارس: در پي مطرح شدن برخي اظهارنظرها و شايعات، «اسدالله نيك‌نژاد» از داوري جشنواره فيلم فجر كناره‌گيري كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي جشنواره فيلم فجر، «اسدالله نيك‌نژاد» گفت: علي‌رغم ميل باطني‌ام، از داوري كناره‌گيري مي‌كنم و مايل نيستم عده‌اي مرا دستاويز آسيب‌رساندن به جشنواره كنند.
در نامه‌اي كه وي به دفتر جشنواره بيست‌ونهم فيلم فجر ارسال كرده، آمده است: با توجه به دريافت پيشنهاد شما و مطرح كردن آن با خانواده و در نظر گرفتن كليه جوانب، به اين نتيجه رسيده‌ام كه علي‌رغم ميل قلبي در داوري جشنواره امسال حضور نيابم.
«نيك‌نژاد» در ادامه در توضيح اين كناره‌گيري متذكر شده است: افرادي در تلاش‌اند تا چهره‌ام را خراب و مخدوش كنند و از من خواسته‌اند تا در اين جشنواره شركت نكنم و افرادي نيز قصد دارند با تجارب گذشته من بازي كنند تا چهره جشنواره فيلم فجر را مخدوش نمايند. من كه هنگام شروع جنگ مستند «درد همسنگرم» را ساختم و تلاش نمودم تا مردم را اميدوار كنم تا تسليم دشمن نشوند.
نيك‌نژاد در بخش ديگري از اين نامه نوشته است: افراد داراي مواضع سياسي به انسانيت رحم نمي‌كنند. هميشه در پي قدرت‌اند و زندگي مردم براي آنها مهم نيست. آنچه كه مي‌دانم، بعضي‌ها تلاش مي‌كنند اين جشنواره موفق نباشد و در واقع مي‌خواهند كشورشان راه به سوي موفقيت نبرد كه اينها نه تنها فيلمساز نيستند، بلكه انسان خوشبختي هم نيستند...
وي در پايان نامه، موفقيت جشنواره بيست‌ونهم فيلم فجر را مهم‌ترين موضوع سينمايي كشور خوانده و برگزاري مناسب و به دور از مواضع و اغراض سياسي اين دوره جشنواره فيلم فجر را از صميم قلب آرزو كرده است.
انتهاي پيام/ك/7

چهارشنبه 13 بهمن 1389  1:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها