مرد در دادگاه خانواده:
زنم 500 سكه را ببخشد هر چه بخواهد ميدهم
خبرگزاري فارس: مردي در دادگاه خانواده گفت: دلم ميخواست كه همسرم به جاي درخواست مهريه، آن را ببخشد تا هر وجهي كه بخواهد به پايش بريزم، در حقيقت ميخواهم او حسن نيت خود را به من نشان دهد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، زني 24 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست مهريه خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين زن در حضور قاضي شعبه 245 اين مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه مهريهام 500 سكه بهار آزادي است و شوهرم بايد آن را به صورت كامل پرداخت كند، گفت: شوهرم مديرعامل يك شركت وابسته به كارخانه نساجي است و با اينكه وضع مالي خوبي دارد ولي حاضر به پرداخت مهريه من نيست.
وي با اشاره به اينكه دو سال و نيم از زندگي مشتركمان ميگذرد و طي اين سال دائم فكر اين بودم كه من مهريهام را به او ببخشم، ادامه داد: شوهرم بايد حقم را بدهد و بهانه نيز نياورد.
زن بار ديگر در برابر قاضي اين پرونده با بيان اينكه ما فرزندي نداريم، افزود: شوهرم ميخواهد تمام اموال دنيا براي او باشد و بسيار طمعكار است ولي به فكر من نبوده و حاضر نيست مهريه مرا بدهد.
مرد در دادگاه خانواده حاضر شد و با بيان اينكه همسرم اشتباه ميكند، گفت: دلم ميخواست كه همسرم به جاي درخواست مهريه، آن را ببخشد تا هر وجهي كه بخواهد به پايش بريزم، در حقيقت ميخواهم او حسن نيت خود را به من نشان دهد.
زن بار ديگر لب به سخن گشود و با اشاره به اينكه شوهرم به دنبال بهانه است تا مهريهام را نپردازد، ادامه داد: من مهريهام را نميبخشم چرا كه اگر خواهان اين موضوع بودم ابتداي ازدواج اين امر را انجام ميدادم.
وي با اشاره به اينكه حق من است و بايد شوهرم بدون آوردن بهانه آن را پرداخت كند، گفت: بخشش مهريه توقع بيجا است كه شوهرم در حال حاضر از من داشته و من قبول نميكنم.
قاضي اين شعبه حكمي مبني بر پرداخت مهريه زن به تعداد 500 سكه طلا صادر كرد و جلسه را نيز پايان داد.
انتهاي پيام/ب