0

وحدت مردم سيستان و بلوچستان با مبارزات انقلاب اسلامي شكل گرفت

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

وحدت مردم سيستان و بلوچستان با مبارزات انقلاب اسلامي شكل گرفت

89/11/13 - 00:17
شماره:8911121472
نسخه چاپي ارسال به دوستان
انقلاب اسلامي در شهرستان‌ها/
وحدت مردم سيستان و بلوچستان با مبارزات انقلاب اسلامي شكل گرفت

خبرگزاري فارس: مدير پروژه تدوين نقش و جايگاه استان سيستان در انقلاب اسلامي گفت: وحدت مردم سيستان و بلوچستان از مبارزات انقلابي شكل گرفت و مرزبانان اين استان ضمن مقابله با توطئه‌هاي دشمنان از حريم ولايت دفاع مي‌كنند.

جعفر دولتي‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص مبارزات مردم سيستان و بلوچستان بر عليه رژيم طاغوت، اظهار داشت: در پيروزي انقلاب 13 ساله بودم و قبل از شكل‌گيري انقلاب اسلامي منزل ما در زابل هم جوار با مسجد حكيم ـ مسجدي كه تمام راهپيمايي‌ها و فعاليت‌هاي انقلابي در آنجا ساماندهي مي‌شد ـ بود.
وي ادامه داد: بنده با بهره گيري از فرامين والدين علي‌رغم سن و سال كم در تظاهرات‌ها و راهپيمايي‌ها حضور داشتم طوري كه با شنيدن صداي الله‌اكبر به همراه خانواده وارد مسجد مي‌شديم و از ابتداي تظاهرات‌ به خيابان‌ها مي‌رفتيم.
مدير پروژه تدوين نقش و جايگاه استان در انقلاب اسلامي و دفاع مقدس سيستان و بلوچستان خاطرنشان كرد: ‌تظاهرات‌ها در مركز استان سيستان و بلوچستان با محوريت مرحوم «آيت‌الله كفعمي» يكي از روحانيون شيعه و مرحوم «مولوي عبدالعزيز» از روحانيون اهل سنت بود و آنها مردم را به مبارزه با رژيم ستم‌شاهي و حضور در راهپيمايي‌ها دعوت مي‌كردند.

*تبعيد مقام معظم رهبري به ايرانشهر بيداري مردم منطقه را در پي داشت

وي افزود: در ساير شهرهاي جنوب زاهدان نيز روحانيون در مساجد و محافل عمومي ايفا نقش مي‌كردند و حضور مقام معظم رهبري و تبعيد ايشان به ايرانشهر بلوچستان فرصت بسيارمناسبي بود و ايشان نقش بسيار مؤثري در بيداري مردم و مخالفت با رژيم پهلوي داشتند.
اين جانباز 70 درصد دوران دفاع مقدس بيان داشت: در حوزه سيستان شهيد «آيت‌الله سيد محمد تقي حسيني طباطبايي» و مرحوم «مولوي گل‌محمد» نقش بسيار مؤثري داشتند و شهيد حسيني طباطبايي با ارتباط عميقي كه قبل از پيروزي انقلاب با حضرت امام خميني (ره) داشت، طراح و علمدار به صحنه درآوردن مردم سيستان بود كه سرانجام در انفجار دفتر حزب جمهوري اسلامي در هفتم تير 1360 به شهادت رسيد.

*انقلاب اسلامي در تداوم كربلا مردم را به صحنه مبارزه با طاغوت كشيد

وي به شهداي سيستان و بلوچستان در دوران انقلاب اشاره كرد و گفت: شهيدان پهلواني، مرادقلي، باقري، كامبوزيا از جمله شهدايي هستند كه در آستانه پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي به شهادت رسيدند.
دولتي‌مقدم اضافه كرد: اكثر افرادي كه در راهپيمايي‌ها و پخش اعلاميه‌ها و اطلاعيه‌هاي حضرت امام در سيستان و بلوچستان در سراسر كشور حضور داشته‌اند از جوانان و نوجوانان بودند كه همين افراد بعد از آغاز جنگ تحميلي در صحنه حضور پيدا كردند؛ حدود 2هزار و 800 نفر از مردم اين شهر در طول 32 سال انقلاب اسلامي به شهادت رسيدند.
وي خاطرنشان كرد: وجود نظام سلطه در سطح جهاني، وابستگي كشورهاي منطقه و رژيم پهلوي به قدرت‌هاي جهان، تأثيرپذيري رژيم پهلوي از استكبار جهاني، خفقان مردم، عزم جدي رژيم پهلوي براي مقابله با روحانيت و تحركات استقلال طلبانه، منجر به اعتراض مردم با هدايت و رهبري امام خميني (ره) و تلاش‌هاي روحانيت شد و علي‌رغم شكنجه‌ها، ملت ايران نهال انقلاب را به ثمر رساندند.
مدير پروژه تدوين نقش و جايگاه استان در انقلاب اسلامي و دفاع مقدس در سيستان و بلوچستان ادامه داد: انعكاس حقيقت «انقلاب اسلامي در تداوم كربلا» از ديگر عوامل حضور مردم در صحنه‌ها بود، پيروزي انقلاب اسلامي ايران تجلي اراده خداوند است و مردم بايد هميشه آماده مقابله با توطئه‌ها و نيرنگ‌ها و انحرافات دشمنان باشيم.

* انقلاب اسلامي وحدت را براي منطقه سيستان و بلوچستان به ارمغان آورد

دولتي‌مقدم بيان داشت: انقلاب اسلامي وحدت، انسجام و همدلي را براي منطقه سيستان و بلوچستان به ارمغان آورد؛ گاهي اوقات شاهد ناهنجاري‌ها و عمليات تروريستي توسط دشمنان خارج از مرزها هستيم ولي اين حوادث با هوشياري اهل تسنن و تشيع هيچ‌گاه به وحدت اسلامي مردم ضربه وارد نكرده و روزبه روز بر انسجام آنها مي‌افزايد؛ مرزبانان، محافظان حقيقي حريم انقلاب اسلامي و ولايت هستند.
وي بيان داشت: انقلاب اسلامي در جهان، انقلابي بي‌نظير است و با توجه به تأثير آن در منطقه و صدور آن به جهان، ادامه خصومت آمريكا و حاميانش در آينده با جمهوري اسلامي حتمي است و لازم است تمام مردم گوش به فرمان ولايت هوشيار و بيدار باشند.

*شخصيت‌هاي تأثيرگذار در پيروزي و تداوم انقلاب اسلامي معرفي شوند

وي ادامه داد: درخواستم اين است كه بعد از گذشت 32 سال از پيروزي انقلاب اسلامي، شخصيت‌ها و تأثيرگذاران پيروزي انقلاب اسلامي و كساني كه پايبند به انقلاب اسلامي و آرمان‌هاي امام (ره) و شهدا هستند، معرفي شوند.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي شاهد توطئه‌هاي دشمنان اين انقلاب بوديم ولي از جايي كه خداوند صاحب اصلي انقلاب است، مكر دشمنان را به خودشان بازمي‌گرداند.
به گزارش توانا، جعفر دولتي‌مقدم متولد 1344 است و در دوران پيروزي انقلاب اسلامي در شهرستان زابل به فعاليت‌هاي انقلابي پرداخت؛ پس از پيروزي انقلاب اسلامي شهيد ابراهيم دولتي‌مقدم فرزند اين خانواده مبارز و انقلابي در عمليات «كربلاي 5» به شهادت رسيد و جعفر دولتي‌مقدم نيز با حضور در جبهه‌هاي جنوب در 31 تير 1367 در محور اهواز خرمشهر بر اثر اصابت تير دوشكا جانباز قطع پا شد و سپس به اسارت رژيم بعثي درآمد؛ وي ماه‌ها در اسارتگاه تكريت با آزار و اذيت‌هاي حاميان آمريكا مواجه بود و در سال 69 آزاد شد. اين خانواده انقلابي در عرصه‌هاي مختلف براي دفاع از انقلاب اسلامي در صحنه حضور داشتند؛ در تاريخ 27 دي 1371 شهيد محمود دولتي‌مقدم فرمانده گردان امام حسين (ع) از لشكر 41 ثارالله به همراه پدر مبارز و انقلابي و برادر سرباز وظيفه خود در محور زاهدان به زابل در كمين اشرار قرار گرفتند؛ اشرار به سمت باك بنزين خودرو تيراندازي كرده و شهيدان غلامعلي و محمود دولتي‌مقدم در آتش كين دشمن سوختند ولي شهيد علي‌اصغر توانست خود را از خودرو به بيرون پرتاب كند؛ وي به مدت 3 روز در اسارت اشرار بود تا اينكه در نوار مرزي با مشاهده هليكوپترهاي گشت‌زني، با دادن علامت نيروهاي گشت‌زني را متوجه حضور خود ‌كرد؛ يكي از اشرار 30 گلوله از كلاشينكف را بر پيكر مطهر وي نشانه گرفت و علي‌اصغر نيز به برادران و پدر شهيدش ‌پيوست. پس از آن نيروي انتظامي با شناسايي منطقه و حضور اشرار، وارد عمليات شده و 100 نفر از اسراي نيروي انتظامي در گرو اشرار را آزاد ‌كرد.

 
 
چهارشنبه 13 بهمن 1389  8:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها