0

طرز تهیه پتاژ باقلا سبز

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه پتاژ باقلا سبز

AddThis
Social Bookmark Button

طرز تهیه پتاژ
باقلا سبز - آکاایرانطرز تهیه پتاژ باقلا سبز


مواد لازم :
باقلا  2000 گرم
آب گوشت  4 فنجان
پیاز داغ عسلی  3 قاشق سوپخوری
كرفس خرد شده  2 قاشق سوپخوری
كره  قدری
فلفل  قدری
نمك  قدری


طرز تهیه :
دو كیلو باقلای سبز را از پوست دوم در میآوریم , آنها میپزیم و از صافی رد میكنیم و یك لیتر آب گوشت با آن مخلوط می نمائیم و دو سه قاشق پیاز سرخ كرده و دو سه قاشق كرفس خرد شده داخل این پتاژ میریزیم و بعد از دو سه جوش برمیداریم و كمی كره به آن اضافه میكنیم .

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

سه شنبه 12 بهمن 1389  11:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها