0

تظاهرات گسترده مردم اسكندريه

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

تظاهرات گسترده مردم اسكندريه

نسخه چاپي ارسال به دوستان
آخرين تحولات مصر؛
تظاهرات گسترده مردم اسكندريه

خبرگزاري فارس: مردم اسكندريه نيز مانند مردم قاهره و ساير شهرهاي مصردر روز راهپيمايي ميليوني مصري‌ها، اقدام به برگزاري تظاهرات بسيار گسترده و با شكوهي كردند.

به گزارش فارس، خبرنگار العالم در اسكندريه گزارش داد: دهها هزار نفر از مردم اسكندريه با حضور مقابل مسجد قاضي ابراهيم تظاهرات باشكوهي برگزار كردند و در آن خواستار كناره‌گيري مبارك از قدرت شدند.

تظاهركنندگان شعار مي دادند: ما كشوري آزاد مي خواهيم، مبارك بايد كناره گيري كند. امروز، روز فرار مبارك است و ...

به گزارش خبرنگار العالم، شهروندان اسكندريه امروز را روزي سرنوشت ساز براي كشور و روز فرار مبارك اعلام كرده‌اند.

در همين راستا دولت با انتشار شايعات دروغين بين مردم مبني بر استقرار تك تيراندازها بر بالاي ساختمانهاي اطراف ميدان آزادي قاهره و ميدان هاي "محطه " و "القائد ابراهيم " اسكندريه جهت ترور رهبران مخالفان و سران انتفاضه مردم، درصدد ايجاد رعب و وحشت و اختلال در روند برگزاري تظاهرات است.

خبرنگار العالم افزود: دراسكندريه نيز خبري از وجود نيروهاي پليس در خيابان‌ها نيست و ما فقط شاهد حضور نيروهاي ارتش در خيابان‌هاي اصلي و در مقابل مراكز مهم شهر هستيم و در واقع مي‌توان گفت كه خبري از نيروهاي پليس در شهر اسكندريه نيست.

براساس اظهارات شهروندان، تعداد اندكي از نيروهاي پليس در مناطق كم تردد و دور از محل برگزاري تظاهرات مشاهده شده‌اند.

خبرنگار العالم تعداد تظاهرات كنندگان در ميدان محطه مصر و ميدان منتدي و منطقه الساعه را بيش از 500 هزار عنوان كرد و گفت: همه تظاهرات‌كنندگان حاضر در اين دو ميدان به سوي ميدان و مسجد القائد ابراهيم حركت خواهند كرد تا تظاهرات اصلي در آنجا برگزار شود.

انتهاي پيام/++

سه شنبه 12 بهمن 1389  11:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها