ساندویچ مثلثی سرخ شده - آکاایران
مواد لازم:
نان تست=1 بسته
سینه مرغ آبپز شده و ریز شده=1 لیوان
هویج=4 عدد
سیب زمینی=3 عدد
كنسرو نخودفرنگی=2/1 لیوان
كنسرو ذرت=2/1 لیوان
پیاز رنده شده=2 عدد
نمك و فلفل و زردچوبه=كمی
سس مایونز=به مقدار لازم
تخم مرغ زده شده=3 تا 4 عدد
آرد سوخاری=به مقدار لازم
روغن برای سرخ كردن=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پیازها را همراه با كمی روغن در ماهیتابه سرخ كنید سپس سیب زمینی ها و هویج ها را كه به صورت نگینی ربز خرد كرده اید به پیاز اضافه كرده و همراه با روغن تفت دهید تا بپزند سپس نخودفرنگی و ذرت را به همراه مرغ پخته شده و ریز شده به مواد اضافه كرده روی حرارت هم بزنید و كمی تفت دهید. نمك و فلفل و زردچوبه را نیز به مواد اضافه كنید.
2. نانها را به صورت مثلثی شكل خرد كرده سپس روی هر كدام از نانها كمی سس مایونز بكشید.
3. روی نانها كنی از مواد با قاشق ریخته و طرف دیگر نان را با قطعه دیگر نان بپوشانید.
4. هر كدام از ساندویچ ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان روی حرارت ملایم سرخ كنید تا زمانیكه نانها طلایی رنگ شوند.
نكته: می توانید به جای مرغ از كنسرو تن ماهی استفاده كنید.
منبع آشپزآنلاین