0

دستور پخت سوپ گوشواره

 
amuzesh2005
amuzesh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1387 
تعداد پست ها : 6524
محل سکونت : آذربایجانشرقی

دستور پخت سوپ گوشواره

مواد لازم :
نخود : ۱ لیوان
گوشت چرخکرده : ۳۰۰ گرم
قلم گوساله : ۱ عدد کوچک
جعفری و گشنیز : به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد
ماکارانی گوش ماهی : به مقدار لازم
رب ونمک وفلفل :به مقدار لازم
سیر کوبیده شده : ۵ حبه
سرکه سفید: ۱ لیوان
آرد : ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
نخود را با قلم بار کرده تا بپزد – پیاز را با کمی روغن سرخ کرده و بعد گوشتهای قلقلی شده رادرون آن سرخ کرده و رب را اضافه میکنیم و ۱ قاشق آرد را هم می افزائیم بعد نخود وآب قلم را داخلش می ریزیم و میگذاریم جا بیفتد بعد سبریهای گفته شده را ریز کرده وداخلش میریزیم همچنین ماکارونی ها را تا کاملا بپزد وقتی که سوپ کاملا جا افتاد آماده خوردن است توجه داشته باشید که چاشنی این سوپ سیر وسرکه است که باید سیرهای کوبیده را درون سرکه از ۳ ساعت قبل ریخته تا کاملا تندی سیر به سرکه برسد بعد به میزان دلخواه درون سوپ ریخته ومیل نمائید.

سه شنبه 12 بهمن 1389  11:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها