0

طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر

طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر


اگر با طعم و مزه قارچ رابطه خوبی دارید و در ضمن نگرانی‌ای از بابت بوی سیر برای سر كاری‌تان ندارید، می‌خواهیم طرز پخت و آماده كردن یك ساندویچ ساده و فوری با قارچ و سیر را به شما آموزش دهیم...

فقط مواد لازم زیر را ـ كه خیلی هم زیاد و عجیب و غریب نیستند ـ روی تكه كاغذی یادداشت كرده و در راه برگشت به خانه تهیه كنید.

ساندویچ قارچ و سیر

 

مواد لازم برای 4 نفر:
6 قاشق سوپ‌خوری                  كره مارگارین یا روغن جامد

2 حبه                                                     سیر

350 گرم                                               قارچ

یك عدد                                      نان فرانسوی بزرگ

چند ساقه                                            جعفری تازه

نمك و فلفل                                       به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:
1 ـ برای درست كردن این ساندویچ، اولین مرحله، آماده‌سازی مواد است. ابتدا حبه سیرها را از پوست جدا كرده و رنده یا له كنید. سپس قارچ‌ها را به صورت درشت برش بزنید.

نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه كنید. آخرین كار، خرد كردن جعفری است. اگر به جعفری تازه دسترسی ندارید، می توانید از جعفری فریز شده نیز استفاده کنید.

 2 ـ تابه‌ای آماده كنید و مارگارین را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود. سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه كرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.

 3 ـ قارچ‌ها را به سیر داغ اضافه كنید و 5 دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، هم‌زدن یادتان نرود.

 4 ـ برش‌های نان فانتزی را داخل تابه دیگری یا روی سینی میله‌ای فر قرار داده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تست كنید.

5 ـ جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه كرده و با نمك و فلفل مزه‌دار كنید.

 6- حالا هر كدام از برش‌های نان را در سینی یا دیس چیده و مخلوط قارچ و سیر را روی نان‌ها ریخته و نوش‌جان كنید

 توضیح:
 مقدار مواد لازم برای 4 نفر است؛ بنابراین اگر تنها هستید، مقدار مواد را به یك چهارم كاهش دهید.

 

مدت زمان آماده‌سازی :10 دقیقه

مدت زمان پخت : 10 دقیقه

همشهری

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

سه شنبه 12 بهمن 1389  10:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها