آيتالله مقتدايي:
مجموعه ورزشي ويژه طلاب راهاندازي ميشود
خبرگزاري فارس: مدير حوزههاي علميه گفت: در راستاي تحقق سفارش مقام معظم رهبري بر ضرورت ورزش براي طلاب، مجموعه ورزشي با همكاري دفتر معظمله ويژه طلاب و خانوادههاي آنها راهاندازي ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از مركز خبر حوزه، آيتالله مرتضي مقتدايي گفت: سال 1335 يا 1336 در دوران جواني در ايام تعطيلات ماه رمضان كه حوزه تعطيل بود، براي زيارت حضرت ثامنالحجج از اصفهان به مشهد رفتم، در اين سفر با آيتالله العظمي خامنهاي ملاقات كردم و با دعوت ايشان، تمام مدت حضور در مشهد را در مدرسه علميه نواب، در حجره معظمله بودم.
وي ادامه داد: ايشان هر چند روز يك بار بعد از افطار به ديدن ما ميآمدند و با هم به مسجد گوهرشاد ميرفتيم و در گعدههاي طلبگي شركت ميكرديم و در آن زمان معظمله همواره بعد از افطار در كنار كارهاي علمي و تبليغي خود، توجه ويژهاي به ورزش داشتند.
عضو خبرگان رهبري گفت: رهبر معظم انقلاب امروز هم اين روحيه را حفظ كرده و علاوه بر اينكه خود به ورزش توجه ميكنند، طلاب جوان را نيز به اين كار سفارش ميكنند.
مقتدايي با اشاره به تأكيد مقام معظم رهبري به ورزش طلاب خاطرنشان كرد: ايشان با تمام مشاغل و گرفتاريهاي خود، در هفته ساعتهايي را به ورزش اختصاص ميدهند.
وي با اشاره به ضرورت ورزش در ميان طلاب خاطرنشان كرد: ارتقاي سطح علمي و فراگيري علم براي هر انساني، نيازمند سلامتي است كه اين امر از طريق ورزش حاصل ميشود و اگر كسي جسم سالم داشته باشد، روان سالم دارد و روان سالم شرط آموزش، تعليم و تعلم است.
مدير حوزههاي علميه با تأكيد بر اينكه ورزش تنها مختص جوانان نيست، بيان داشت: افراد مسن نيز با ورزش ميتوانند بسياري از بيماريها را درمان كرده و روحيه خود را با نشاط كنند.
* راهاندازي مجموعه ورزشي ويژه طلاب
مدير حوزههاي علميه ادامه داد: در راستاي تحقق سفارش مقام معظم رهبري بر ضرورت ورزش براي طلاب، مجموعه ورزشي با همكاري دفتر معظمله ويژه طلاب و خانوادههاي آنها راهاندازي ميشود.
مقتدايي خاطرنشان كرد: بزرگان حوزه كه به دليل فعاليتهاي علمي، تأليفي و تبليغي، دچار كسالتهايي ميشوند با ورزش كردن ميتوانند بهبود يافته و فعاليتهاي ديني خود را ادامه دهند.
انتهاي پيام/ح30/ع