0

ماشين‌آلات كارخانه كمپوست ساري به قائمشهر واگذار شد

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

ماشين‌آلات كارخانه كمپوست ساري به قائمشهر واگذار شد

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس كميسيون فرهنگي شوراي اسلامي ساري:
ماشين‌آلات كارخانه كمپوست ساري به قائمشهر واگذار شد

خبرگزاري فارس: رئيس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر ساري گفت: تمام ماشين‌آلات مربوط به كارخانه كمپوست ساري به ارزش بيش از 20 ميليارد ريال به قائمشهر واگذار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از ساري، سيد علي بهروش صبح امروز در جمع خبرنگاران با بيان اينكه تعامل و همكاري مسئولان اجرايي با نهاد مديريت شهري موجبات تسريع در اجراي برنامه‌هاي توسعه‌اي را فراهم مي‌كند و فقدان آن نيز منشا چالش‌هاي جدي در فرايند توسعه شهري است، بيان داشت: شهر ساري مدت‌هاست با همين نوع چالش‌ها دست و پنجه نرم مي‌كند و نگراني براي تبعات آن به يكي از دغدغه‌هاي دائمي شوراي اسلامي شهر تبديل شده است.
وي افزود: مدت‌هاي مديدي است از بي‌توجهي‌ها و بي مهري‌هايي سخن مي‌گوييم كه متوليان استان به اين شهر روا داشته‌اند اما واكنش مسئولان آن چيزي نبوده كه از آنها انتظار مي‌رود.
‌بهروش با اشاره به اينكه دغدغه اعضاي شوراي شهر ساري در ارتباط با تداوم بي‌اعتنايي مديران ارشد استان به مسائل و مصائب شهري كه عنوان مركز استان را نيز دارد است، تصريح كرد: زمينه‌ساز پيگيري‌ها و رايزني‌هاي متعدد و نيز برگزاري جلسات مختلف براي تغيير نگاه و جلب توجه مسئولان به مشكلات شهر شده كه نتايج آن رضايت‌بخش نبود و كار به جايي رسيد كه در صحن علني شورا به طور رسمي مطرح شود و از روش‌هاي مختلف پيگير مطالبات شهر ساري از مسئولان بوده‌ايم و مشخص شد توان گرفتن حق مردم ساري از مسئولان را نداريم.
عضو شوراي شهر ساري اعضاي شورا را نمايندگان قانوني شهروندان اعلام كرد و افزود: مردم به اعضاي شورا اعتماد كرده و اداره امور شهر و اختيار سرمايه‌هاي خود را به آنها تفويض كرده‌اند تا با برنامه‌ريزي براي پيشبرد بهينه امور شهر از حقوق آنها نيز دفاع كنند.
وي هرگونه كم‌كاري از سوي اعضاي شورا را كوتاهي در امانت‌داري و عدم پاسخگويي مناسب به اعتماد مردم دانست و خاطرنشان كرد: هرگونه كم‌كاري از سوي اعضاي شوراي شهر خيانت به شهر و شهروندان تلقي مي‌شود.
عضو شوراي شهر ساري با بيان اينكه پسماند، سهم شهرداري از فروشگاه رفاه، زندان، انتقال پادگان از مركز شهر ساري و نمايشگاه بين‌المللي از مشكلات ريشه‌دار شهر ساري است، اظهار داشت: در بحث رفع مشكل زباله با اعتباراتي كه دولت به اين امر در استان اختصاص داد از سال 84 تا سال جاري دولت 156 ميليارد ريال بوده است ولي ساري با توجه به استحقاقش از اين اعتبار قابل توجه سهمي نداشت و مبلغ 750 ميليون توماني هم كه براي ساماندهي زباله اين شهر در نظر گرفته شد معلوم نيست در كجا هزينه شد.
وي ادامه داد: تمام ماشين‌آلات مربوط به كارخانه كمپوست ساري به ارزش بيش از 20 ميليارد ريال به قائمشهر واگذار شد كه شوراي شهر در همان زمان به طور جدي به اين كم لطفي آشكار مسئولان واكنش نشان داد و در نتيجه معاون عمراني استاندار اعلام كرد در صورت تهيه زمين براي استقرار كارخانه كمپوست علاوه بر 750 ميليون تومان اعتبار اوليه دو ميليارد تومان ديگر نيز براي جبران مافات به ساري كمك مي‌شود ولي تاكنون اين وعده محقق نشده است.
بهروش با بيان اينكه بر اساس مصوبه هيئت دولت مقرر شد در ارتباط با احداث يك واحد زباله‌سوز به ظرفيت 400 تن در روز در شهر ساري احداث شود، اظهار داشت: اعتباري بالغ بر300 ميليون تومان كه نيمي از آن در سال جاري و بقيه در سال آينده از محل اعتبارات استاني به اين امر اختصاص مي‌يابد.
‌وي افزود: تاكنون اعتبارات وعده داده شده از مسئولان استان به امر زباله در سال جاري محقق نشد.
رئيس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر ساري با اظهار اميدواري كه 180 ميليون تومان اعتباري كه اخيرا براي طرح كمپوست به حساب استانداري مازندران واريز شده عادلانه توزيع شود.
بهروش در ادامه اضافه كرد: 500 ميليارد ريال اعتباري كه در سفر سوم هيئت دولت به همين منظور به استان اختصاص يافته است فعلا حرفي نمي‌زنيم و انتظار داريم نمايندگان ما در مجلس شوري اسلامي و مقامات مسئول پيگير آن باشند.
وي با اشاره به اين مهم كه در شوراي تامين استان مصوب شد تا زمان آماده شدن كارخانه كمپوست از محل اعتبارات استاني به شهرداري ساري به حمل زباله كمك شود، اظهار داشت: از زمان اين مصوبه يكسال و نيم مي‌گذرد تاكنون هيچ وجهي به شهرداري پرداخت نشده است.

* با وعده و وعيد خرابي‌ها آباد نمي‌شود
رئيس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر ساري با بيان اينكه با وعده و وعيد خرابي‌ها آباد نمي‌شود، افزود: شهر ساري به خاطر دو ويژگي تاريخي و گردشگري بودن و داشتن عنوان مركزيت، بايد در كانون توجه مسئولان قرار گيردچرا كه از يك سو نيازهاي اين شهر به لحاظ گردشگري و خدمات‌رساني ملي كه در اين زمينه دارد بيش از ساير شهرها است و از سوي ديگر دارا بودن مركزيت اداري و سياسي بار مضاعفي از ارائه خدمات به تعداد قابل توجهي از جمعيت شناور را بر دوش اين شهر مي‌گذارد.
بهروش ادامه داد: بسياري از طرح‌هايي كه در اين راستا اجرا مي‌شود از لحاظ ساختاري و گستره خدمات‌رساني جنبه ملي پيدا مي‌كند كه اصولا بايد از اعتبارات ملي هم بهره‌مند شود اما شهر ساري از اينگونه اعتبارات و حمايت‌ها بي‌نصيب مانده و مديران شهري براي تامين رفاه حداقلي براي شهروندان ناگزير از صرف بودجه‌هاي شهري براي راه‌اندازي طرح‌هايي شده‌اند كه جنبه ملي دارند.
عضو شوراي اسلامي شهر ساري نمونه بارز هزينه كردها را تملكاتي دانست كه شهرداري از محل بودجه عمراني شهر براي بازگشايي مسير كمربندي‌ها انجام داده است، بيان داشت: براي شفاف‌سازي در اين بخش و آگاهي تنوير افكار عمومي مسئولان استاني پاسخ دهند، آيا كمربندي شمالي يك پروژه ملي نيست، آيا طول مسير كمربندي ساري 13 هزار و 200متر نبوده كه با تغييرات ايجاد شده به 14 كيلومتر افزايش يافته است، آيا در هيچ نقطه از كشور سراغ داريد كه هزينه آزادسازي مسير كمربندي‌ها و پل‌ها را شهرداري پرداخت كرده باشد.
انتهاي پيام/ل10/ع

سه شنبه 12 بهمن 1389  10:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها