0

ژله رز سیب

 
rozzar
rozzar
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1327
محل سکونت : سمنان

ژله رز سیب

 

مواد لازم :

 آب : دو ونیم لیوان
 شکر :یک و یک پنجم لیوان
 آبلیمو :چهار قاشق غذا خوری
 سیب قرمز :سه عدد
سیب سبز :یک عدد
 ژله اناناس یا  پرتقال : دو  تا سه بسته
 توت فرنگی :7-8 عدد (دل به خواه هست )



 

 طرز تهیه :

 ابتدا هسته وسط سیب را با وسیله ای شبیه به تصویر زیر خارج می کنیم ..اگه این وسیله هم موجود نبود می شه با چاقو هم همین کار را انجام داد .

سپس سیب را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم به طوریکه ضخامت ورقه ها حدود یک تا دو میلیمتر باشه .من برای اینکار از رنده هایی که سبزیجات را به شکل حلقه ای برش می دهند استفاده کردم ..البته این کار توسط یک چاقو ی تیز و با کمی وصله امکان پذیر هست .

آب وشکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد .و بعد آبلیمو را اضافه می کنیم و دوباره صبر می کنیم چند تا قل که زد آنرا از روی حرارت بر می داریم .

حلقه های سیب را در آن می ریزیم و با کمک یک قاشق ورقه های سیب را در ان غوطه ور می کنیم .و در ان را می گذاریم و نیم ساعت صبر می کنیم تا شربت خنک بشه .

حالا ورقه های سیب را به دونیم می کنیم و به ارامی آنرا به شکل گل رز در کنار همدیگر قرار می دهیم .(به شیوه گلسازی با خمیر چینی ) ..بهتره مرکز گل ها برجسته تر باشه تا زیبا تر به نظر برسه .

ورقه های سیب نرم و قابل انعطاف شده و کمی چسبنده هم هست و خیلی راحت در کنار هم قرار می گیره .

از سیب سبز هم چند تا برگ وساقه درست می کنیم .

اگه دوست داشتید ژله ها را در ظرف های تک نفره سرو بفرمایید (من این شکل را برای مهمونی ترجیح می دهم ) در هر ظرف یک تا دو گل قرار می دهیم ودر کنار آن از ساقه وبرگ سبز استفاده می کنیم و سپس کمی ژله اناناس ویا پرتقال آماده شده (فقط به ارتفاع یک سانتیمتر ) در هر ظرف می ریزیم .و بعد آنرا در یخچال می گذاریم تا ژله کاملا ببنده و گل های رز ثابت بشه و بعد مجددا آنقدر ژله در هر ظرف می ریزیم تا فقط کمی از لبهای گل بیرون بمونه (می تونید آنقدر بریزید تا گل رز را کاملا بپو شونه ).

می شه به این صورت هم درست کرد وحتی از میوه های دیگه برای تزیین استفاه کرد .به این صورت که اول یک لایه نازک ژله در ته قالب می ریزیم ومی گذاریم نیم بند بشه . من توت فرنگی فریز شده داشتم .آنها را به صورت ورقه ورقه برش دادم و اطراف قالب چیدم .گل رز را به صورت برعکس در وسط قرار دادم و سپس مثل روش قبل یک لایه نازک ژله روی ان ریختم .و گذاشتم تا ببنده و دوباره ظرف را از ژله پر کردم .

حتی می شه از شربتی که سیب ها را در آن انداختید هم استفاده کنید به ازای هر لیوان شربت یک قاشق پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و به جای ژله روی آن بریزیم ...خیلی خوشمزه و خوش طعم هست .

 سپس بعد از بستن ژله در یخچال (بعد از دو ساعت )  آنرا بر می گردونیم .نحوه برگردوندن آن هم به اینصورته که ابتدا با چاقو لبه های ژله را آزاد می کنیم وسپس حدود سی ثانیه در آب جوش می گذاریم و راحت بر می گردونیم .نوش جان ..

سه شنبه 12 بهمن 1389  10:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها