
مواد لازم :برای دو نفر
برای کرم وانیلی :
شیر : یک لیوان
شکر :یک چهارم لیوان
خامه: دوقاشق غذا خوری
وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین :یک قاشق غذا خوری سرپر
برای ژله انار:
انار :یک عدد متوسط
ژله انار :یک دوم بسته
طرز تهیه :
ابتدا کرم وانیلی را مطابق دستور اینجا درست می کنیم .
حالا حدود یک دوم ظرف دسر ویا بستنی خوری را از کرم وانیلی پر می کنیم و سپس قالبی شبیه قالب کیک یزدی ویا هر ظرف کوچکتری که لبه های کنگره دار داشته باشه را وسط آن قرار می دهیم و آنرا پر از یخ می کنیم به طوریکه سطح کرم وانیلی در بستنی خوری کاملا به لبه ان برسه .و آنرا در یخچال می گذاریم .
در این فاصله نصف بسته ژله را با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا خوب حل بشه و بعد آنرا روی بخار کتری می گذاریم تا کاملا شفاف بشه .و در یخچال می گذاریم تا شبیه سفیده تخم مرغ بشه .
و دانه های انار را هم به ان می افزاییم .
حدود سه ربع که در یخچال بمونه کرم وانیلی کاملا می بنده .در این مرحله کمی آب جوش در قالب می ریزیم و بلافاصله به آرامی قالب را خارج می کنیم ......سرعت خیلی مهمه برای اینکه کرم آب نشه و نقش آن کاملا حفظ بشه .
در اخر هم با قاشق از مخلوط ژله وانار وسط کرم را پر می کنیم ...
به همین راحتی ....نوش جان ...