0

مسلم احمدي

alimoradis
alimoradis
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 7040

مسلم احمدي

شهيد دانش‌آموز با شهادت خود معلم ايثار شد

شهيد دانش‌آموز «مسلم احمدي» با شهادت خود ايثار را به دوستان و همرزمانش تدريس كرد.

شهيد دانش‌آموز «مسلم احمدي» در سال 1349 منطقه ايوان شهرستان ايلام چشم به جهان گشود.
وي از سال 65 به جبهه ايلام اعزام شد و در عمليات «كربلاي يك» مسئول مخابرات گردان بود و با گذشت و ايثارگري كه در جبهه داشت همه را شيفته خود كرده و سپس در 15 فروردين 66 در منطقه جنگي مهران خط مقدم قلاويزان به شهادت رسيد و روز 17 فروردين تدفين شد.
صديقه احمدي، حديث مهديان و مريم مهديان دانش‌آموزان سرگذشت‌پژوهي هستند كه زندگي اين شهيد دانش‌آموز را پژوهش كرده‌اند.

شجاعت و ايثار مسلم زبانزد همه بود

همرزم شهيد دانش‌آموز «مسلم احمدي» گفت: شجاعت و ايثار مسلم در جبهه زبانزد همه بود و تحت هر شرايطي گذشت را در رأس امور خود قرار مي‌داد.

تيمور اسدي دوست و همرزم شهيد دانش‌آموز «مسلم احمدي» با بيان خاطراتي از وي اظهار داشت: روز سختي را پشت سر گذاشته بوديم و نياز شديدي به استراحت داشتيم؛ به خصوص شهيد احمدي كه در آن روز فعاليت زيادي داشت.
وي ادامه داد: آن شب نوبت يكي از همكلاسي‌هاي شهيد احمدي بود كه نگهباني دهد؛ دوست شهيد احمدي به خاطر سن كمي كه داشت آشفته بود و احساس خطر مي‌كرد.
همرزم شهيد دانش‌آموز «مسلم احمدي» خاطرنشان كرد: دوست مسلم مي‌گفت «نمي‌توانم به تنهايي نگهباني دهم؛ دستت را روي قلبم بگذار متوجه مي‌شوي»؛ شهيد مسلم به او گفت «خودم تا صبح به جاي تو نگهباني مي‌دهم».
وي بيان داشت: او در جبهه به قدري با گذشت بود كه در شرايط خاص مسئوليت ديگران را به عهده مي‌گرفت.

همرزم شهيد دانش‌آموز: مسلم تحت هيچ شرايطي سنگر را خالي نگذاشت

همرزم شهيد دانش‌آموز «مسلم احمدي» گفت: مسلم به قدري ايمان قوي داشت كه با توكل به خدا در شرايط سخت سنگر را خالي نگذاشت.

امين محمدي دوست و همرزم شهيد دانش‌آموز «مسلم احمدي» با بيان خاطراتي به شجاعت و ايمان وي اشاره كرد و اظهار داشت: موقع تحويل سال نو همه ما در منطقه بوديم و آرزوي همه ما پيروزي حق عليه باطل بود.
وي ادامه داد: گهگاهي خمپاره‌هايي هم به اطراف ما اصابت مي‌كرد؛ در آن لحظات همه ما دلتنگ خانواده‌هايمان بوديم ولي براي پيروزي سرزمين‌مان همه سختي‌ها و فراق‌ها را تحمل مي‌كرديم.
دوست شهيد دانش‌آموز «مسلم احمدي» خاطرنشان كرد: بعد از تحويل سال نو سخنراني امام خميني (ره) از راديو پخش شد كه بعد از آن هر كدام از ما به طرف سنگر خود برگشتيم و متوجه شديم كه يكي از خمپاره‌ها به سنگر ما اصابت كرده و سقف آن كاملاً فرو ريخته بود.
وي بيان داشت: شهيد احمدي وارد سنگر شد و گفت «من امشب را اينجا مي‌مانم و هر چه خدا بخواهد همان مي‌شود اگر قرار باشد مجددا خمپاره‌اي به سنگر ما اصابت كند ما اينجا به شهادت مي‌رسيم و اگر خدا بخواهد زنده مي‌مانيم»؛ وي آن شب را با خيال راحت در سنگر ماند.

برادر شهيد دانش‌آموز: آرزوي مسلم دو روزه برآورده شد

برادر شهيد دانش‌آموز «مسلم احمدي» گفت: مسلم آرزوي شهادت كرد و طي 2 روز آرزويش برآورده شد.

مجتبي احمدي برادر و همرزم شهيد دانش‌آموز «مسلم احمدي» با بيان خاطراتي از وي‌ اظهار داشت: مسلم براي مرخصي به خانه آمد، خيلي تغيير كرده بود و مثل پروانه دور مادرم مي‌چرخيد؛ گويي چشم‌هايش از حرف‌هاي ناگفته خبر مي‌داد.
وي ادامه داد: مسلم در گوشه‌اي نشست و شروع به كشيدن نقاشي كرد؛ ظرف چند دقيقه نقاشي خيلي قشنگي كشيد و با خط قشنگي روي آن چند بيت شعر نوشت «وفاي بي‌وفايي كرده پيرم/برم يار وفاداري بگيرم/ اگر يار وفاداري نباشد‌/ سر قبر وفاداري نشينم».
برادر شهيد دانش‌آموز «مسلم احمدي» افزود: بعد از مدتي مسلم از حمام برگشت و مادرم را در آغوش گرفت و گفت «مادر غسل شهادت كرده‌ام؛ احساس عجيبي دارم براي شهيد شدنم دعا كنيد و از خداوند بخواهيد كه اين عنايت خاص را خداوند به من ارزاني بخشد».
وي خاطرنشان كرد: مسلم همان روز لباس‌هايش را پوشيد و به طرف جبهه قلاويزان اعزام شد؛ 2 روز بعد خبر شهادتش را براي ما آوردند؛ همه تعجب كرده بوديم كه آرزويش چه زود برآورده شد.

شهيد دانش‌آموز: ديگر مجال جبران زحمات پدر و مادرم را ندارم

در وصيت‌نامه شهيد دانش‌آموز ‌« مسلم احمدي» آمده است: اسلام نياز به ياري دارد و ديگر مجال جبران زحمات و خوبي‌هاي پدر و مادرم را ندارم.

شهيد دانش‌آموز ‌« مسلم احمدي» به مدت يك سال در جبهه جنوب كشور براي دفاع از حق عليه باطل جنگيد و سر انجام در 15 فروردين 66 شربت شهادت را نوشيد، در وصيت‌نامه اين شهيد دانش‌آموز آمده است:
به نام خدا
مادر مهربانم از شهادت من خوف نداشته باش زيرا كه خداوند عنايت خاص خود را به ما ارزاني بخشيد؛ گرچه توفيق نيافتم كه از زحمات شما قدرداني كنم و زحماتتان را جبران كنم.
شما براي من رنج و زحمت‌هاي فراواني كشيديد؛ تازه اول جبران خوبي‌هايتان بود كه در واقع اسلام نياز به ياري دارد و ديگر آن مجال جبران زحمات و خوبي‌هاي شما را ندارم.
ان‌شاءالله كه بتوانم در ‌آن دنيا نزد حضرت زهرا (س) روسفيد باشم.
منبع: خبرگزاری فارس با همکاری انجمن اسلامی دانش آموزان

سه شنبه 12 بهمن 1389  9:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها