0

شهيد عليرضا نوراني

 
alimoradis
alimoradis
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 7040
محل سکونت : آذربايجان غربي

شهيد عليرضا نوراني

مهربان و خوش برخورد و مرتب وآراسته بود . سعي مي كرد كه هميشه با وضو باشد و تا آنجا كه مقدور بود نمازش را اول وقت به جاي مي آورد . غيبت نمي كرد و غيبت گويان را آگاهي و تذكر مي داد. همچنين دقيق و زيرك و باهوش و منطقي بود.

 

در تاريخ 21/4/28 در شهرستان لنگرود ، ديده به جهان گشود . دوران دبستان و دبيرستان را در آنجا با پايان برد و براي تحصيلات دانشگاهي عازم تهران شد و از دانشگاه علم و صنعت در رشته مهندسي معماري فارغ التحصيل گرديد.

پس از پايان تحصيلات عاليه راضي نشد پست دولتي بگيردلذا در شركتهاي خصوصي مشغول به كار گرديد . در اوايل انقلاب به سمت معاونت  انستيتو تكنولوژي لويزان تهران برگزيده شد و در مدت كوتاه خدمت خود به لحاظ نشان دادن شايستگي ، جذب ستاد انقلاب فرهنگي در تغيير كتابهاي درسي مدارس گرديد.

 

اوايل سال 1360 به سمت معاونت استانداري گيلان منتقل شد و در همين پست فعاليتهاي چشمگير و ارزنده اي از خود نشان داد و باعث سروسامان دادن به وضع استان گرديد به طوري كه خار چشم منافقين شد .

سرانجام پس از 32 سال هجران ، در پانززهم تيرماه سال 1360 عليرضا نوراني ، معاون استانداري گيلان ، مردي كه وظيفه شناس و مسوول و سرشار از ايمان و اعتقاد بود با دلي آرام و مطمئن ، شهادت را استقبال نموده، به وصال رسيد و آسماني گشت .

سه شنبه 12 بهمن 1389  9:39 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها