اصغرارسنجانى
بسم الله الرحمن الرحيم
شهادت نامه
انا لله و انا اليه راجعون
السلام عليك يا ابا عبدالله
با درود و سلام بيكران به ارواح طيبه پاك شهداى اسلام خصوصا حضرت آقا امام حسين (ع) و با درود و سلام فراوان به محضر يگانه منجى عالم بشريت حضرت حجت ابن الحسن العسكرى (عج) و نايب بر حقش امام خمينى دامة ظله و با درود و سلام به امت شهيدپرور و خانواده معظم شهدا.
در اين لحظات آخر آنچه را كه در دلم نهفته است از اعماق وجودم برايتان بر صفحه كاغذ مىنويسم باشد كه انشاءالله بر روى همه تاثير مثبت بگذارد و به نحو احسن براى رضاى خدا انجام بدهيم و بدان جامه عمل بپوشانيم و مورد قبول و الطاف باريتعالى قرار بگيرد.
بار پروردگارا خودت مىدانى كه در اين دنياى رنگارنگ در اين دنياى پرزرق و برق و گول زن،در اين دنياى پر تجملات كه خيلى چيزها در آن نهفته است و باعث مىشود كه هر كسى به هر سوئى كشانده شود حال بستگى به كمال معرفت شناخت و ظرفيت شخص دارد و در درجه اول نياز به كمك تو داريم
اللهم اياك نعبد و اياك نستعين
بار پروردگارا فقط تو را مىپرستيم و از تو كمك مىخواهيم
معبودا ما را در اين آزمايش الهى موفق بدار
آرى عزيزانم،اى كسانيكه هميشه آرزو مىكنيد و مىگوئيد كه اى كاش ما هم زمان آقا امام حسين (ع) بوديم و به يارى او مىشتافتيم ،خوب الان موقعش رسيده هر كسى كه به هر نحوى مىتواند بايد رزمندگان اسلام را يارى نمايد.
اين گفته حقير نيست بلكه فرموده حسين زمانمان يعنى فرزند زهرا (س) حضرت امام خمينى دامة ظله است ،اى كسانيكه دائما دم از امام حسين (ع) مىزنيد مبادا در اين لحظات حساس امام را تنها بگذاريد و شب وقتى كه سر به بالين بستر بگذاريد به فكر مال دنيا باشيد و فريب اين دنياى فانى را بخوريد و از قافله عقب بمانيد چرا كه الان موقع عمل كردن به شعارى كه مىداديم رسيده است و بايد به نداى ؟؟؟امام بزرگوارمان (هل من ناصر خمينى، لبيك يا خمينى لبيك يا خمينى ) هم اكنون كه دارم اين شهادتنامه را مىنويسم در حال رفتن به منطقه عملياتى كربلاى پنج هستيم و از ايزد منان خواستارم كه از اين دنيا نبرد از او خواهش مىكنم كه ما را هم جزء نوكران امام حسين و سربازان حقيقى آقا حجت ابن الحسن (عج) قرار بدهد
در پايان از خانوادهام اظهار شرمندگى مىكنم كه نتوانستم به آنها خدمتى بكنم و از يكايك شما عزيزانم خصوصا پدر و مادر عزيزم و همسر گراميم حلاليت مىطلبم حقير دوازده روز نتوانستم روزه بگيرم كه صحبت كنيد برايم بگيريد
والسلام على من التبع الهدى
خدايا خدايا رسان بقية الله در حيات روح الله
آمين يا رب العالمين
چهارشنبه ساعت 6 بعد از ظهر
27/12/65
الحقير
اصغر ارسنجانى