0

طرز تهیه دلمه کرفس

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه دلمه کرفس

طرز تهیه دلمه کرفس

ابتدا کرفس  ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند. سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید...

طرز تهیه دلمه کرفس

 

 

مواد لازم:

کرفس   3 شاخه
تره فرنگی  یک بوته
ژامبون حلقه شده  400 گرم
پنیر پیتزا  400 گرم
خامه ی زده شده  150 گرم
پودر سیر، نمک و فلفل  به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی  به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا کرفس  ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند. سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید.

کرفس تفت داده شده را داخل ژامبون قرار داده و ژامبون را لول کنید.

ژامبون ها را داخل ظرف مخصوص فر بچینید. لابه لای ژامبون ها تره فرنگی بپاشید. خامه ی زده شده را روی ژامبون ها ریخته و پنیر رنده شده یا پودر پنیر را روی خامه بریزید. مقداری نمک  ، فلفل و پودر سیر روی مواد بپاشید.

ظرف را تا زمانی که ژامبون ها طلایی رنگ شوند ، داخل فر قرار دهید.

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

یک شنبه 10 بهمن 1389  11:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها