0

جنوب سودان به جدايي از شمال راي داد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

جنوب سودان به جدايي از شمال راي داد

89/11/10 - 13:40
شماره:8911100782
نسخه چاپي ارسال به دوستان
بر اساس نتايج اوليه همه‌پرسي سودان؛
جنوب سودان به جدايي از شمال راي داد

خبرگزاري فارس: دقايقي پيش كميسيون برگزاري همه پرسي در سودان اعلام كرد،‌ 99 درصد شركت كنندگان در همه پرسي جدايي جنوب از شمال سودان به جدايي راي دادند.

به گزارش فارس به نقل از الجزيره، "چن ريك " نايب رئيس كميسيون برگزاري همه پرسي در سودان دقايقي پيش با حضور در يك كنفرانس مطبوعاتي در "جوبا " گفت كه 99.57 درصد شركت كنندگان در همه پرسي به جداي جنوب سودان از شمال آن راي داده‌اند.

وي افزود: سه مليون و هفتصد هزار سوداني در اين همه پرسي شركت كرده بودند و ميانگين مشاركت 99 درصد بود.

وي گفت: نتايج بدست آمده نشان مي‌دهد كه در 15 ايالت جنوبي 99.9 درصد شركت كنندگان در همه پرسي به جدايي راي داده‌اند و تنها يك ايالت در غرب منطقه "بحر الغزال " هم مرز با شمال 95.5 درصد شركت كنندگان به جدايي راي داده بودند.

اين آمار ارقام نتايج همه پرسي در شمال و هشت حوزه در كشورهاي خارجي را دربرنمي‌گيرد كه نتايج آن با نتايج نهايي همه پرسي اعلام خواهد شد.

پس از اعلام نتايج اوليه معترضين به نتايج يك هفته وقت خواهند داشت، اعراضات خود را جهت رسيدگي به كميسيون برگزاري همه پرسي در سودان ارائه دهند.

 
 
یک شنبه 10 بهمن 1389  3:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها