0

کارهای خوب امروز

alimoradis
alimoradis
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 7040

کارهای خوب امروز

- خانم معلم ما همیشه می‏گوید: «سعی کنید به چیزهای خوب و قشنگ فکر کنید؛ مثل دریا، مادر، باران و...»

امروز من به دریا فکر کردم، به ماهی‏های ریز و درشتش، به صدف‏های قشنگی که برای ساحل هدیه می‏آورد. به مامان فکر کردم؛ به قصه‏های دوست‏داشتنی‏اش که هر شب قبل از خواب برایم تعریف می‏کند به باران فکر کردم که چک چک، پنجره‏ها را می‏بوسد. از همه مهم‏تر، به  کسی فکر کردم که همه‏ی این چیزهای دوست داشتنی و قشنگ را برای ما آفریده است. خدا را می‏گویم: «او که عاشق کارهای خوب ماست.»

- امروز وقتی مجله‏ی پوپک را ورق می‏زدم به نقاشی‏های قشنگ آن نگاه کردم. به نقاش‏های این نقاشی‏های قشنگ فکر کردم. چه قدر آنها ما بچه‏ها را دوست دارند که این‏قدر قشنگ برای ما نقاشی می‏کشند. چقدر از آن گربه با لپ‏های گل‏گلی‏اش خوشم آمد. آرزو کردم من هم وقتی بزرگ شدم «نقاش» شوم.

برای رسیدن به این آرزو از همین حالا باید تلاش کنم. بروم کلاس نقاشی، نقاشی‏های مجله‏ها و کتاب‏ها را با دقت نگاه کنم. خودم هم یک عالمه نقاشی بکشم. ماهی‏های نارنجی خانه‏ی مادربزرگ را بکشم. درخت انار خانه‏ی‏مان را بکشم که یک عالمه شکوفه‏ی قرمز دارد. آسمان را بکشم که پر از بادبادک است و...

سعی کنید به چیزهای خوب و قشنگ فکر کنید؛ مثل دریا، مادر، باران و...

- چقدر بد است آدم صبح‏ها صدای مامانش را بشنود که می‏گوید: «دخترم بیدار شو!» اما خودش را به خواب بزند. آخ که چقدر بد است! از امروز به خدا قول می‏دهم فردا صبح که مامان صدایم زد زود زود از خواب بیدار شوم، صورت ماهش را ببوسم و بگویم: «صبح به خبر!»

- داداش کوچولویم فرشید، دوست دارد مثل من نقاشی بکشد. اگر کتاب و دفترهایم را ببیند، آنها را خط‏ خطی می‏کند و می‏گوید: «آبجی! نقاشی کشیدم.» می‏خواهم برای او هم مثل خودم یک دفتر نقاشی بخرم تا آن را پر از نقاشی کند. به همه‏ی نقاشی‏هایش بیست می‏دهم.

محدثه رضایی

تنظیم:خرازی

جمعه 8 بهمن 1389  5:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها