0

مدتي اين مثنوي تاخير شد!

amirbest
amirbest
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2319

مدتي اين مثنوي تاخير شد!

مدتي اين مثنوي تاخير شد!

سلام و احترامات تقدیم شما مخاطبان عزیز
از آخرين شماره روزانه که 27 اسفند سال گذشته منتشر شد حدود 4 ماه مي گذرد و در همين ابتدا لازمه از همه شما مخاطبان محترم مجله بخاطر اين تاخير طولاني صميمانه پوزش بطلبم.
علت اصلي تاخير در اين مدت، اتفاقات تلخي بود که برام پيش اومد. نمي خوام زياد وارد جزئيات بشم اما اگر بخوام فهرست وار عرض کنم:

1- تعطيلات عيد بعد از بازگشت از سفر خارج از کشور که انصاقا خيلي هم خوش گذشت، متوجه شديم متاسفانه پدرم دچار سرطان خون شده است. 17 فروردين که پدرم براي سري اول درمان در بيمارستان بستري شد که حدود 50 روز طول کشيد. دفعات دوم و سوم هم که جاي خود ... که البته الان شکر خدا حالشون بهتره ولي درمان ايشان همچنان هم ادامه دارد.

2- پس از پايان درمان مرحله اول پدر و مرخص شدن از بيمارستان، تصميم گرفتم آرشيو گروه را فعال کنم تا لااقل دوستان به آرشيو جامع مجله دسترسي  داشته باشند، که اتفاق ناخوشايند دوم افتاد و سايت گروه هک و فايلها روي سرور بشدت آلوده شدند. فايلهاي روي سايت طوري آلوده شده بودند که پهناي باند کاملا اشغال شده بود و سايت اصلا بالا نمي اومد. بازيايي سايت و مخصوصا رفع اين آلودگي وقت زيادي از من گرفت البته در اين مسير، دوست بسيار نازنيم «ساقور» کمک زيادي به من کردند و با استفاده از ابزارهاي گوگل، تونستيم آلودگي را به طور کامل برطرف کنيم و مدتي است که آرشيو جامع مجلات روزانه بطور کامل در دسترس مخاطبان قرار دارد (اينم لينک اش).

3- سومين اتفاق ناگوار که اواخر ارديبهشت روي داد غير فعال شدن همين ايميل اصلي ام (mobin_s2004@yahoo.com) بود. متاسفانه ياهو، بدون هيچگونه تذکر قبلي اين ايميل من را غير فعال کرد. اين آدرس را نزديک 6 ساله که من داشتم و اگر از بين مي رفت واقعا مشکلات زيادي پيش مي اومد. اما خوشبختانه پس از صحبتهاي زياد و طولاني با ياهو، تونستم پس از نزديک به 40 روز، ايميل را مجددا فعال کنم.

مشکلات اصلي که در اين مدت اتفاق افتاد تقزيبا همين سه مورد بود البته مسائل ريزي هم هست که زياد مهم نيستند (مثلا يک ماهه که عينکي شده ام!) اما اين را هم بايد عرض کنم اگر چه مشکلات و گرفتاريهايي زياد و بعضا پيچيده اي در اين مدت گريبانگيرم شد، اما به لطف خدا الان مشکلات تقريبا حل شده اند...

در اين مدت دوستان بسياري زيادي ايميل زده و پيگير انتشار روزانه بودند که از اينکه نتونستم بهشون پاسخ دهم معذرت مي خوام. همچنين در اين مدت دوستان عزيزم «ساقور» و «مصطفي» خيلي کمک حالم بودند همچنين دوستم خوبم «اميد» بشدت در اين مدت پيگير انتشار روزانه بود که از همشون تشکر و قدرداني مي نمايم.

از صميم قلب عرض مي کنم: خيلي خوشحالم که روزانه بعد از چند ماه تعطيلي بالاخره منتشر شد. درسته که در سال گذشته روزانه نامرتب منتشر مي شد، اما شخصا دلبستگي زيادي به روزانه و مخاطبان آن دارم و در اين مدت که روزانه کلا منتشر نمي شد حسابي دلم براي مجله و مخاطبان خوب آن تنگ شده بود ... اما هر چي بود گذشت و اميدوارم مثل هميشه در کنار شما دوستان خوبم باشم.

همانطور که در ابتدا هم عرض کردم، چون مراحل درماني پدرم ادامه داره (هر چند نه به شدت مراحل قبلي) به همين دليل روزانه منتشر خواهد شد اما فعلا بصورت هفته نامه. اونجوري که برنامه ريزي کرده ام فعلا قصد دارم در انتهاي هر هفته روزانه را منتشر کنم و اميدوارم به مرور با کم تر شدن گرفتاريها، روزانه مثل سابق بطور مرتب ارسال شود.

مشکل اینجاست که   

مدیر تالار عکس های خبری

http://www.rasekhoon.net/Forum/ForumShow-116-1.aspx

ما جراتش را نداریم.

زندگی پر از اتنخاب است

جمعه 8 بهمن 1389  4:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها