شهيد ادريس خزائي کوهپر
استان مازندران > شهرستان نوشهر
وصيت نامه
«طلبة شهيد: ادريس خزايي» با درود و سلام به رهبر كبير انقلاب اسلامي ايران، امام امت، روح الله، روح خدا خميني فرزند حسين بن علي -عليه السلام- درود و سلام بر تمام شهيدان انقلاب اسلامي ايران كه به نداي هل من ناصر ينصرني روح خدا فرزند زهرا-سلام الله عليها- لبيك گفته اند و به جوار حق تعالي پيوستند و دگر بار نام حسين- عليه السلام- و حسينيان را در تاريخ زنده كرده اند. و اوراقي به بلندي زمين و آسمان و بال هاي ملائكه به تاريخ حسين-عليه السلام- فزودند. آفرين بر اين چنين عزيزان قهرمان كه قهر خودشان را به كفر و نفاق و شرك به خدا و معرفت خودشان را نسبت به راه حق و علي-عليه السلام- زمان نشان داده اند. امّت قهرمان و شهيد پرور ايران! به خودتان بنازيد كه آسمان از اين عزيزان شما چهره عوض كرده. حال، امّت شهيد پرور ايران! صدا بزنيد، اي آسمان پر از ستاره! اي آسمان پر از كهكشانها! خون ببار، خون ببار كه زمان آن رسيده كه خون بباري و خون گريه كني و حال زمان آن رسيده كه به لاله هاي روي زمين نويد دهيد كه آسمان خون گريه مي كند، و اي لاله ها! شما با خون آبياري مي شويد و بوي عطر خون شهيدان به خاك و خون غلطان دهيد. بگوييد اي گل هاي كوچه ها و خيابان ها و ميدان ها! شهرهاي ما! بوي شهادت بدهيد كه بهترين بوهاست در آسمان و زمين. و بگوييد حال، خدايا! ديگر زمان آن رسيده كه فرشته هايت بفهمند كه« انّي اعلم ما لا تعلمون». (بقره/30) آن چه را كه من مي دانم شما نمي دانيد چيست؟ امت قهرمان و شهيد پرور ايران! مطمئن باشيد كه امام وارث انبياست، ديگر علماي در خط امام وارث انبياء- عليهم السلام- هستند. «العلماء ورثه الانبياء» مردم ايران! اگر خداي ناكرده امام را تنها گذاشته ايد همانند آن است كه در زمان انبياء و اوصياي بر حقّ زنده بوديد و آنها را تنها گذاشته باشيد؛ پس نكند خداي ناكرده امام را تنها بگذاريد و مطيع امر امام نباشيد و مطيع شيطان و نفس خودتان باشيد و به خودتان و چند روزة دنيايتان بپردازيد و دين و ايمان ازدستتان برود و اگر به دو روز دنيايتان فقط بپردازيد و خلاف امر امام امّت حركت كنيد فرداي قيامت بايستي جواب گوي انبياي الهي و اوصياي خدايي باشيد و اگر به نداي امام لبّيك گفته ايد كه خوشا به سعادت شما در دنيا و عقبي و اگر خلاف امر امام حركت كنيد فرداي قيامت دادرسي و فرياد رسي نداريد كه بايد معذّب باشيد به عذاب الهي . خدايا! مرا آن چنان ثابت قدم بدار كه خالصانه به نداي امام امّت لبيك گفته باشم نه براي غرور و مقام دنيوي. پدر و مادرم! حلالم كنيد. مادر عزيزم! شيرت را حلالم كن، زحماتت را حلالم نما. مادرم! الگويت را فاطمه- سلام الله عليها- كتك خورده قرار بده، الگويت را فاطمه زهراي پهلو شكسته قرار بده، الگويت را زينبـ سلام الله عليها- غم ديده قرار بده و در خطّ بانوي زمان سعي كن باقي بماني. ان شاالله كه هستي و از خداي بزرگ بخواه كه به شما صبر عنايت فرمايد. ان شاالله. پدر مهربان من! اي غم خوار من- كه اميد داشتي پر و بالي براي شما باشم و دستتان را بگيرم و در امور زندگي شما را ياري كنم- مراببخشيد، زحماتي كه برايم كشيده ايد مرا حلال كنيد. پدرم! هم چنانكه اسم شريف شما اسم امام اوّل ما است همانند او باش و صبر داشته باش و سعي كن كه در خط امام علي- عليه السلام- و ديگر معصومين بر حقّ باقي بمانيد. پدر و مادر عزيزم! تاريخ 3/12/1362 بود كه بعد از نماز ظهر و عصر در بارة دنيا فكر مي كردم، در نماز فكر مي كردم و بعد از مدّتي فكر كردن قرآن كريم را باز كردم كه خدا با من صحبت كند، ديدم خدايم در سورة عنكبوت به من گفته: [ ادريس!] زندگي دنيا لهو و لعب است، به آن دل مبند و من هم خدا مي داندكه چه قدر حسرت خوردم كه آيا دل بستن به اين دنيا از ناداني انسان است[؟] چه بهتر كه انسان خدا، خدا بگويد. پس پدرو مادرم! هر موقع تمام غم هاي عالم روي دلتان نشسته، قرآن ونماز بخوانيد. خواهران و برادرانم! شما هم قرآن زياد بخوانيد و نماز، و الگويتان را رسولان بر حقّ قرار دهيد و سعي كنيد در خط اسلام و حسين بن علي- عليه السلام- و معصومين- عليهم السلام- باقي بمانيد و سعي كنيد كه در حفظ دينتان كوشا باشيد و الگو براي همه ان شاالله. در پايان از همة مردم مي خواهم كه امام را تنها نگذاريد و كوشش كنيد در حفظ دينتان و هر وقت حالي پيدا كرديد براي اسلام دعا كنيد و از خدا بخواهيدكه به شما اخلاص در دين عنايت فرمايد و ديگر بار مي گويم اهل كوفه نباشيد و امام را تنها نگذاريد. و ديگر بار هم در پايان از پدر و مادرو خواهران و برادرانم و كليه فاميل ها و دوستان و آشنايان مي خواهم كه مرا ببخشندو در شهادتم صبر نمايند. ان شاء الله.
ادريس خزايي« پالوچ» 3/12/1362.
استان مازندران-
شهرستان نوشهر.
تولد: 2/3/1345.
شهادت: 5/12/1362- دهلران.